Pencarian Blog Paling Hensem Dan Cantik 2011

on Jumaat, Februari 25, 2011

Assalamualaikum,
Salam 1 Dunia.

Tiba-tiba teringin pulak nak join Pencarian Blog Hensem Dan Cantik 2011. Sebelum ni aku hanya join contest dan giveaway dengan syarat-syarat yang mudah sahaja. Oleh kerana Template Teratak Usang baru sahaja ditukar supaya lebih ringan dan mudah untuk loading, jadi aku ingin mencuba nasib. Mana tau kalau-kalau tersenarai walaupun tak terpilih.

Pencarian ini dicetuskan oleh Encik Luncai, pemilik blog Hikayat Si Luncai. Beliau mencari 2 blog hensem dan 2 blog cantik. Untuk mengetahui syarat-syaratnya, boleh klik banner di atas. Tarikh tutup pada 28 Februari 2011, 11.59 pm.

Aku nak tag:
Blog Hensem :
Blog Cantik: Si Comot Yang Comel.

Jika anda berminat menyertai pencarian tersebut, boleh segera terjah blog Encik Luncai kerana tarikh tutupnya hampir tamat.

Contest yang sedang berlangsung:
Hadiah Menarik Dari Mustaffa Baharudin.
Giveaway From Sabah.
Contest Keluarga Bahagia.
Ranking: 5

17 comments

25 Februari 2011 1:24 PG

ssh nk berblogging..internet slow..:(

25 Februari 2011 10:56 PG

blog aku xcukup hensem lagi hahaha

25 Februari 2011 3:43 PTG

@black_mel
Kesiannya...
dugaan la tu..

@cermin mata
Ya ka?hehe...

25 Februari 2011 3:59 PTG

Thanks for 'tagging' me!

25 Februari 2011 4:12 PTG

wah..
blog akk ni cepat loading la..
scc suke ! =D

tengss tag scc eh ..hehe..

gudluck to u sis :)

25 Februari 2011 4:43 PTG

Good Luck iza. Nak gak join tapi blog tak cantik lah ^_^

25 Februari 2011 4:56 PTG

La ingatkan pencarian blogger yang hensem tentu bro Abang Ben menang kalau di calonkan :-)

25 Februari 2011 5:43 PTG

@author faethal
Welcome

@sicomot-comel
Ya...itu yg terbaik terutamanya utk pengguna Broadband.
Ok, welcome.
Sama2 la ya...

@fiza
Thanks...
Ala, join je mana tau ada rezeki..

@akubiomed
Ya ka? Rasanya macam ramai lagi yang hensem cuma jejaka2 ni tak nak menonjol je kot..

25 Februari 2011 11:44 PTG

thanks join..gud luck :)

26 Februari 2011 12:17 PG

salam
sedang mencari-cari blog yg encem, shantek lagi seksi hehe
mana tau ada rezeki :D

26 Februari 2011 12:48 PG

@Encik Luncai
Welcome...
Thanks...

@etomyam
W'salam..
Owh...jgn risau. Byk blog yg encen, shantek dan seksi...

26 Februari 2011 6:14 PTG

salam..
ermmm..semoga menjadi juara
kali ini..anda memang rajin join contest..bab HI dan H2 tu tahniah nampak gayanya blog anda
memang loading makin laju

26 Februari 2011 8:37 PTG

@zulkbo
W'salam..
Terima kasih...

26 Februari 2011 10:53 PTG

blog saya x ensem boleh join juga kah..

26 Februari 2011 10:55 PTG

@BHO
Join je, hensem ke tak, belakang kira..

26 Februari 2011 11:10 PTG

salam...
moga berjaya hendaknya...

26 Februari 2011 11:13 PTG

@pak long
W'salam...
InsyaAllah..

Catat Ulasan

Terima kasih kerana mengunjungi Teratak Usang serta meninggalkan komen di sini

 
© TERATAK USANG All Rights Reserved