Hadiah Menarik Dari Mustaffa Baharudin

on Khamis, Februari 10, 2011

Assalamualaikum,
Salam 1 Dunia.

Anda inginkan Hadiah Menarik? Jangan lepaskan peluang ini. Inilah peluang anda untuk memenangi hadiah dari Blog Mustaffa Baharudin.

Mungkin ramai yang sudah kenal dan pernah mengunjungi blog Mustaffa Baharudin dan mungkin juga nama tersebut masih baru bagi anda. Untuk pengetahuan anda, Blog Mustaffa Baharudin dirasmikan pada 24 Januari 2010 dan telah berusia setahun (1 tahun 22 hari bermula dari tarikh cipta blog iaitu 18 Januari 2010) jika mengikut pada penulisan pertama beliau.

Jom kenali beliau dengan lebih dekat lagi. Bagi mereka yang sedang mencari info dan maklumat berkaitan dunia internet khususnya domain, Wordpress dan SEO, sila kunjungi blog Mustaffa Baharudin. Mungkin anda dapat belajar serba sedikit ilmu yang dikongsikan di sana.

Berbalik kepada Hadiah Menarik dari Blog Mustaffa Baharudin, beliau menetapkan beberapa syarat mudah untuk mendapatkan hadiah yang ditawarkan. Antaranya ialah review ringkas, like dan tinggalkan komen di blog beliau. Sila KLIK BANNER di atas untuk maklumat lanjut.

Semua pengunjung dan pembaca Teratak Usang dijemput untuk memeriahkan blog Mustaffa Baharudin. Pemenang akan diisytiharkan pada 2hb May 2011. Jauh lagi tu.
Ranking: 5

10 comments

10 Februari 2011 12:24 PG

salam..
rajinnya dia masuk kontest
moga berjaya iza..satu voted
dari saya buat anda..

10 Februari 2011 6:14 PG

Salam..
ada kesempatan bolehlah join ni.. :)

Assalaamu'alaikum....

boleh minta bocoran, hadiah menariknya apa mbak?... :D

10 Februari 2011 3:31 PTG

@zulkbo
W'salam..
Terima kasih.
Tolong promote je...

@adele
W'salam...
Haa, jom la join.

@Komodo Island is the NEW 7 Wonders of The World
W'salam..
Kalau tak silap saya, tuan empunya contest kata barangan berkenaan IT jgk kot.sila bertanya terus pada yg empunya contest.

10 Februari 2011 3:51 PTG

semoga murah rezeki dan menang hadiah.. :D

10 Februari 2011 4:17 PTG

secara jujur la kan..chii x berapa faham ngn contest2 mcm ni..err..senang cite..xtau camne nk wat :p

10 Februari 2011 7:08 PTG

salam
lepas ni nak lawat sekejao blog tu :D

10 Februari 2011 9:57 PTG

@Seksi Bani
InsyaAllah, Amin..

@chii
Senang je, buat entry, like facebook dan tinggalkan komen byk2 kat blog penganjur..Kalau ada rezeki, memang la..

@etomyam
W'salam..
Silakan la..
tambah kenalan..

10 Februari 2011 10:27 PTG

ok harap berkesempatan... untuk turut serta...

10 Februari 2011 10:40 PTG

@Zik
InsyaAllah...moga dipermudahkan..

Catat Ulasan

Terima kasih kerana mengunjungi Teratak Usang serta meninggalkan komen di sini

 
© TERATAK USANG All Rights Reserved