Contest Keluarga Bahagia

on Selasa, Februari 22, 2011

Assalamualaikum,
Salam 1 Dunia.

Awal bulan Januari lalu, aku dijemput join contest ni oleh Ima. Sebenarnya sudah lama aku siapkan entry ini tapi terasa malas pula nak mencari rakan blogger untuk tag. Maka tak terpublish la hingga kini. Rasanya ini lah masa yang sesuai untuk publish kerana sudah beberapa hari Teratak Usang sunyi sepi dari sebarang entry.

Untuk mengetahui dengan lebih lanjut berkenaan syarat-syarat contest, sila klik banner di atas. Tarikh tutup sehingga 1 April 2011. Masih banyak masa lagi untuk join contest ini. Pengiraan markah akan diambil berdasarkan pose yang cantik, kualiti gambar yang cun dan jumlah ahli keluarga yang terlibat di dalam gambar.

Lima orang yang ditag seperti berikut:
1. Muss
2. Pak Long
3. Nine
4. Cute Mum
5. Izan.

Kalau sudi, join la contest ini. Pada yang tidak di tag pun, dialu-alukan untuk join bagi memeriahkan contest.

Entri lain berkaitan contest:
Hadiah Menarik Dari Mustaffa Baharudin.
Giveaway From Sabah.
Ranking: 5

17 comments

21 Februari 2011 10:58 PTG

salam...
mekasih tag pak long.....best jugak contest ni..

21 Februari 2011 11:12 PTG

@pak long
W'salam..
Sama2...pak long kan rajin join contest, jom la...hehe..

21 Februari 2011 11:48 PTG

wahh..ramainya..sure pic time raya kan..time tu ar dpt kumpul reramai..pastu pakai baju lawa2

22 Februari 2011 12:03 PG

SALAM..
Lama tak join contest..
tetiba hatiku berdetik..
jeng..jengg..jenggg

22 Februari 2011 1:20 PG

good luck yer..
seronok kan dapat kumpul ramai2..

22 Februari 2011 9:49 PG

salam, tengs join iza:) gudluck okay..

22 Februari 2011 12:07 PTG

nampak ceria je semua memang keluarga yang bahagia..
good luck yer..:)

22 Februari 2011 12:53 PTG

Good Luck Iza :-)

22 Februari 2011 4:55 PTG

@chii
Dah bertambah sorang lagi tu bulan Jan lepas. Ya, time raya la nak boleh berkumpul ramai2.

@zulkbo
W'salam.
Jom la join, lambat lagi nak tamat contest tu.

@cikgu isza
Terima kasih, InsyaAllah.
Ya, bukan selalu nak boleh berkumpul ramai2 kan..

@nursalimah mohamadyusri
W'salam..
welcome. InsyaAllah..

@LiFe KaMi
Ceria la bila nak bergambar. Terima kasih..

@fiza
Terima kasih, InsyaAllah..

22 Februari 2011 11:49 PTG

wah meriah family Iza..syok tgk pic..gudluck naa..thanks tag Nine..tapi Nine takde pic fam bersama sangat kalau time raya, tu syg..kalo tak mmg join dah nih...


syok contest nih...:)

23 Februari 2011 12:20 PG

@Nine
hehe...InsyaAllah. Ya ka? Ala, kalau tidak boleh join sama..

28 Februari 2011 11:49 PG

Seronoknya tengok gambar keluarga ramai2 mcm tu.
Terasa sedih pulak terkenangkan arwah emak..

28 Februari 2011 2:33 PTG

@fikryn
Sabar la, setiap org pasti ada kenangan lalu dan juga suatu kehilangan. Itu hanyalah keluarga mertuaku.

3 Mac 2011 1:25 PG

keluarga sungguh bahagia nie kak... semoga berjaya... huhu

3 Mac 2011 4:22 PTG

@Zik
InsyaAllah, terima kasih..

22 Mac 2011 9:51 PG

Gud luck kepada semua peserta.. nice blog..

22 Mac 2011 2:10 PTG

@Bio Aura RM650
Thanks..

Catat Ulasan

Terima kasih kerana mengunjungi Teratak Usang serta meninggalkan komen di sini

 
© TERATAK USANG All Rights Reserved