Tahun Lompat.

on Rabu, Februari 29, 2012

Assalamualaikum,
Salam Sejahtera, Salam 1 Dunia.

Tanggal 28 Februari merupakan tarikh kelahiran anak buahku (anak kakak) yang sulung. Happy belated birthday buatnya. 

Masa kakak aku nak bersalin dulu, nurse suruh cepat-cepat baby keluar. Kalau lambat keluar, bimbang hari kelahirannya jatuh pada 29 Februari. Kalau lewat sehari maka 4 tahun lagi la sambut birthday jawabnya.

Pada semua yang lahir tanggal 29 Februari, SELAMAT HARI LAHIR. Pastinya sambutan hari lahir anda pada tahun ini amat bermakna untuk anda sekeluarga. Bukan senang nak tunggu 4 tahun lagi kan.

Jimat belanja nak tunggu 4 tahun lagi dan pastinya sedih juga hadapi tahun-tahun akan datang kerana tiada lagi sambutan hari lahir setiap tahun.


p/s: Kalau aku sendiri lahir pada 29 Februari, aku tak kira...nak juga sambut birthday, nak jugak hadiah...hahaha...
Ranking: 5

6 comments

29 Februari 2012 4:58 PTG

Siapa yang lahir 29 Feb perlu sambut Hari lahir 4 tahun sekali.

29 Februari 2012 5:22 PTG

Unik org yg lahir 29 February nih, iyer lah...4 tahun sekali sambut birthday ☺☺

29 Februari 2012 9:15 PTG

askm. samalah nak ucap selamat hari lahir utk sesiapa yg lahir 29Feb n
anak kakak yg lahir 28Feb

29 Februari 2012 11:31 PTG

Mintak 4 hadiah sekaligus :)

29 Februari 2012 11:52 PTG

jimat duit beli kek..

1 Mac 2012 1:21 PG

salam,
nasib baik 28 februari.. memang kasihan kalau lahir 29 februari ni.. 4 tahun sekali baru dapat hadiah :D

Catat Ulasan

Terima kasih kerana mengunjungi Teratak Usang serta meninggalkan komen di sini

 
© TERATAK USANG All Rights Reserved