Update Bloglist 2011

on Isnin, Mac 14, 2011

Assalamualaikum,
Salam 1 Dunia.


http://dulangdiyan.blogspot.com

Setiap hari aku akan tengok Bloglist Teratak Usang dan pastinya aku akan mengunjungi blog yang di update samada aku meninggalkan komen, jejak di shout box atau sebagai silent reader (bila rasa malas nak menaip).

Bloglist yang aku bina terdiri daripada Bloglist1, Top Bloggers dan Blog Dot Com. Jika ada masa, aku akan kategorikan url blog untuk blogger aktif komen dan blogwalking mengikut jantina, InsyaAllah. Niat di hati ingin mengumpul seramai dan sebanyak mungkin URL blogger aktif samada aktif mengarang entry, aktif blogwalking dan aktif meninggalkan komen.

Apabila diteliti senarai yang ada dalam bloglist tersebut, ada banyak blog yang tidak di update. Paling lama adalah 11 bulan lepas (dah hampir setahun tidak di update).

PERHATIAN!!
Pada tuan-tuan blog (blogger) yang dahulunya berminat atau minta ex-change link dengan Teratak Usang, sila up date blog anda atau tinggalkan komen di sini bagi memastikan anda (blogger menyepi) dan blog anda masih hidup. Ini kerana aku berhajat untuk remove blog yang sudah lama tidak di update kerana dikhuatiri blog tersebut menternak Virus yang berbahaya dan boleh bahayakan blog lain terutamanya laptop aku yang hampir tamat anti virusnya..

Pada blogger yang ingin atau berminat untuk ex-change link dengan Teratak Usang, pastikan anda fahami maksud EX-CHANGE LINK yang sebenar iaitu link anda diletakkan di bloglist Teratak Usang dan begitulah sebaliknya (Link Teratak Usang juga diletakkan di bloglist anda). Pastikan juga anda prihatin dan mengikut perkembangan update di bloglist anda. Jangan hanya jadikan bloglist di blog anda sebagai perhiasan semata-mata. Pada yang dah letak link Teratak Usang di bloglist juga, sila bagitau aku supaya aku juga dapat buat benda yang sama.

Aku berminat sangat-sangat untuk ex-change link dengan sesiapa sahaja yang ringan tangan meninggalkan komen di blog-blog yang dikunjunginya. INGAT!! Kunjungan anda di sini pasti akan dijejak kembali. Jadi, ringan-ringankan tangan anda untuk meninggalkan jejak beserta urlnya di sini.
Ranking: 5

17 comments

14 Mac 2011 12:06 PG

Besar nya perkataan " INGAT' tu ... he33

14 Mac 2011 12:06 PG

sis.. baru perasan ada blog khas untuk list.. hehe.. senang sikit nak walking.. hehe.. cayalah sis :D

14 Mac 2011 1:10 PG

salam..
ermmm..jangan lupa blog saya
letak kat depan mata erkk?he he..
layan...

14 Mac 2011 2:03 PG

Assalamualaikum...

Erm.. peringatan dan teguran telah dibuat, garang je bunyinye tau...

Memang ada yang buat blog ni tak serius utk jadi blogger. Banyak kemudahan internet ketika ini, jadinya kita boleh mengemaskini blog di mana jua berada.

Malah telah wujud aplikasi dalam telefon tangan untuk tujuan tersebut. Penghantaran artikel berjadual secara automatikpun boleh dilakukan...

14 Mac 2011 2:16 PG

jgn lupa dgurlinred comell he he he he :P

14 Mac 2011 3:05 PG

salam...
org berbudi kita berbahasa....ringan tangan rejeki murah...

14 Mac 2011 2:56 PTG

@wachak
Kot2 ada yang tak nampak.

@Zairie Husin
Ish..ish..ish..kesiannya..Dah lama dah ada bloglist tu..

@zulkbo
W'salam..
Alamak, lupa la..hehe.
Jgn risau la..

@Ahmad Zaki
W'salam..
hehe..garang ke?
Setuju sangat-sangat. Ya la, kebanyakkannya buat blog utk jana wang semata-mata.

@DgurLinReD
Dah siap letak cik Asma.

@pak long
W'salam.
Ya betul...

14 Mac 2011 3:36 PTG

wahhh..siap ade blog khas ntuk bloglist...bagus2

14 Mac 2011 5:52 PTG

@brader kemal
Ya, senang nak bw.

14 Mac 2011 5:58 PTG

Assalam..

Kdg2 x sampai hati nak buang list kawan2..
p/s - x sanggup nak hampakan kunjungan dari kwn2..

14 Mac 2011 6:03 PTG

@ozzy
W'salam.
Ya la tapi bila dah lama menyepi hampir setahun, terpaksa buang bila dah kunjungan kita tak berbalas lagi..
Betul tu..Kunjungan tetap dibalas.

14 Mac 2011 9:41 PTG

nak exchange link? boleh x? sy letak kamu dlm bloglist yer.. =)

14 Mac 2011 10:30 PTG

Salam,
terima kasih masukkan blog kulanzsalleh dalam bloglist..
InsyaAllah kalau ada kelapangan tetap berkunjung ke sini juga..

14 Mac 2011 10:40 PTG

mungkin blog baru ni bileh exchange link kot... maklumlah baru...

apa2 pun link teratak usanag dah diletakkan di sana,

14 Mac 2011 11:11 PTG

bagus ad blog ntuk blog list... :D

(untk prtanyaan yg pnh d tny d post Blogger: Elakkan Blog Anda Disalin (Anti-Highlight), boleh je nak delete url pada kod yang di autocopy tu :D)

14 Mac 2011 11:12 PTG

salam..
hai kak Iza,sy slalu kunjung blog kak Iza cuma tak berkesempatan meninggalkan komen..

kak iza dan baby sihat? :D

15 Mac 2011 11:17 PG

@bardboo
Boleh..nanti saya listkan ye...Thanks..

@kulanz
W'salam..
Sama2..

@PenaDigital
Ok, nanti saya listkan juga penadigital

@Izzuddin Fauzi
Ya la, utk ringankan blog.
Ok,thanks atas jawapan tu..

@adele
W'salam..
Ya ka? Terima kasih.
Sihat, Alhamdulillah..

Catat Ulasan

Terima kasih kerana mengunjungi Teratak Usang serta meninggalkan komen di sini

 
© TERATAK USANG All Rights Reserved