Wordless Wednesday # 10: Kelibat

on Rabu, Januari 18, 2012

Assalamualaikum,
Salam Sejahtera, Salam 1 Dunia.

HTC Sensation XE
Ranking: 5

15 comments

18 Januari 2012 10:14 PG

ya allah.. menakutkan. sesi pandang memandang

18 Januari 2012 10:16 PG

salam..
ermm..hubby anda ke?
nampak kelibat orang minyak?

18 Januari 2012 10:16 PG

ERkkkkkkk..benarkah gambar ini?? Bukan teknik photoshop ke apa kan??

18 Januari 2012 10:40 PG

Kelibat tu nak bergambar gak iza...hehehe...seram plak bila nengok.

18 Januari 2012 10:44 PG

W'salam..
Bukan, hubby saya yg ambil gambar tu..

18 Januari 2012 12:46 PTG

assalam iza

dulu dia tu modeling, dia pantang nampak org nk amek gambar,
tumpang sekaki ler tu ... ha33


Lebar benau layout blog ni. view tuk hp kan ??

18 Januari 2012 1:57 PTG

kelibat siapakah itu?

18 Januari 2012 2:23 PTG

W'salam..
Ya ka, model dah pencen kot tu..

Sengaja ku lebarkan...

18 Januari 2012 2:23 PTG

Wachak kata modeling...hehe..

18 Januari 2012 3:03 PTG

askm. kelibat tu dlm gambar je, 2 org tu xnampak?

18 Januari 2012 7:34 PTG

wah, entry yang menarik, blog ni pun lawa, keep up the good work! :D

18 Januari 2012 11:18 PTG

kelibat siapa?

18 Januari 2012 11:23 PTG

menakutkan ni iza..

19 Januari 2012 7:19 PTG

hoooo...baru perasan..tgk mula tak nampak

20 Januari 2012 12:23 PTG

haa..chii pernah guna trick yg sama gak utk amik pic kelibat ni :p

Catat Ulasan

Terima kasih kerana mengunjungi Teratak Usang serta meninggalkan komen di sini

 
© TERATAK USANG All Rights Reserved