Penanda Buku

on Khamis, Disember 20, 2012

Assalamualaikum, 
Salam Sejahtera, Salam 1 Dunia.
Ini adalah satu contoh bookmark crochet atau penanda buku kait berbentuk hati. Kali pertama mencuba, Alhamdulillah menjadi.

Menggunakan benang nona (benang local) dan saiz bookmark boleh ditambah (jika ada permintaan) dari saiz asalnya.

Bookmark ini juga boleh dibuat dalam pelbagai bentuk lain seperti dress kecil, rama-rama, bunga, pattern pineapple, bentuk bulat, bentuk daun dan sebagainya.

Untuk cikgu-cikgu, pelajar-pelajar atau peminat buku, boleh dapatkan bookmark ini dalam pelbagai warna pilihan.

Aku jual bookmark ni dengan harga RM1.80 satu. Mahal sangat tak? 

Accessories seperti ABS pearl akan ditambah jika ada permintaan. Penambahan accessories juga bergantung pada harga accessories tersebut. Jika pembelian penanda buku ini 10 dan ke atas, diskaun 10% akan diberikan.

Sebarang pesanan, boleh whatsapps/sms ke 0175516307 atau pm aku di Iza Arm Crochet

Bookmark ini sesuai dijadikan cenderamata/ cenderahati untuk guru, pelajar, sahabat dan sesiapa sahaja.
Ranking: 5

29 comments

20 Disember 2012 12:19 PG

nampak makin banyak pilihan dalam kait mengait ni
tahniah

20 Disember 2012 5:16 PTG

Cantik...

20 Disember 2012 5:37 PTG

rajin betul .. :)

20 Disember 2012 5:54 PTG

Menariknya! Hebat iza ni dlm kait mengait

20 Disember 2012 6:05 PTG

@tehr
Terima kasih. Sekadar mengisi masa terluang dan memenuhi hobi dan minat..

20 Disember 2012 6:05 PTG

@lepakk.com
Terima kasih..

20 Disember 2012 6:05 PTG

@puanbee
InsyaAllah buat masa ni..

20 Disember 2012 6:06 PTG

@hafizmd
Terima kasih..sekadar mencuba sesuatu...

20 Disember 2012 8:23 PTG

Hebat kak iza skrg ni, semakin sibuk dgn kraftangan untuk ditempah dan dijual, sampaikan jaran2 je publish entri/update blog. Tahniah la...sudah menjadi usahawanita. Semoga kak iza terus berjaya dlm bidang ini nanti. jika ada 2 untuk ditempah, nanti bolehlah bookong dgn kak iza. pencil bag pun ada buat jugak ke?

20 Disember 2012 8:28 PTG

Tengok pada rank alexa tu dah jadi 602,944, ini menunjukkan kak iza jarang update blog, namun ia bukanlah satu yg wajib/perlu dikejar, asalkan rakan2 masih ingat-mengingati.

20 Disember 2012 9:01 PTG

salam..
RM1.80 kupang..
awat murah sangat?

20 Disember 2012 10:54 PTG

huhuhu...menarik dan memang harga berpatutan.

20 Disember 2012 11:00 PTG

comel... jelesnye tengok orang pandai buat kerje tangan... boleh buat side income..tangan saye keras tak berseni langsung..hehe

21 Disember 2012 12:37 PG

sy rasa kalau buat dwi-warna pasti lebih menarik..

21 Disember 2012 1:40 PG

peh. cantik. pandainya buat.

21 Disember 2012 8:15 PG

Sangat kreatif. Semoga terus maju

21 Disember 2012 8:45 PG

Cantiknya....

Kreatif la akak ni :D

21 Disember 2012 4:07 PTG

@kamil salleh
Terima kasih sudi singgah sini.InsyaAllah. Jangan segan2 untuk menempah. Kotak pensil pun boleh buat. Cakap je nak warna apa dan berapa panjang.

21 Disember 2012 4:07 PTG

@sensasi2020 (Kamil salleh)
Dah tak kisah dah bab alexa tu. Penat tau nak jaga alexa tu, biar la dia menambah angka..

21 Disember 2012 4:09 PTG

@Zulkbo zulkboCom
W'salam..
Ya RM1.8 kupang ja cik Zul ...
Murah sangat ka? Tak pa, baru nak mula business. Asalkan lepas modal benang sudah la..

21 Disember 2012 4:09 PTG

@aReLaN
Terima kasih..

21 Disember 2012 6:24 PTG

@Nadot
Terima kasih..tak mengapa. Bukan semua orang pandai mengait. Mungkin masih ada kelebihan yang lain lagi..sapa tau kan???

21 Disember 2012 6:24 PTG

@pipoq
Terima kasih atas cadangan tersebut..

21 Disember 2012 6:24 PTG

@ohcikgu
Terima kasih..

21 Disember 2012 6:24 PTG

@Arrazi
InsyaAllah..

21 Disember 2012 6:25 PTG

@Myra Jay
Terima kasih.
Sekadar mencuba...

23 Disember 2012 8:22 PG

Sangat kreatif,l cantik

25 Disember 2012 7:20 PG

bagus juga idea kreatif awak tu...semakin ramai ulat buku yang berminat tu...

15 Januari 2013 3:54 PTG

Hasil buatan tangan sendiri amat memuaskan hati kita

Catat Ulasan

Terima kasih kerana mengunjungi Teratak Usang serta meninggalkan komen di sini

 
© TERATAK USANG All Rights Reserved