Link, Link, Link...

on Selasa, Januari 19, 2010


Jom exchange link. Sapa-sapa yang berminat untuk bertukar link dengan Teratak Usang, boleh KLIK DISINI dan juga untuk semak senarai yang telah dilistkan. Kalau nak tukar link, biarlah secara dua hala.
Ranking: 5

4 comments

20 Januari 2010 2:59 PTG

sampainya hati dia,link kamezaim xde pun.. ni yg nak merajuk ni...

20 Januari 2010 3:40 PTG

bagus ni..... anyway saya dah link ur....

http://sharinginfoz.blogspot.com

http://peribadiz.blogspot.com

Amanah Saham, OK Ke???

Jom Ajar Anak2….

20 Januari 2010 3:43 PTG

@kamezaim

Ala....Jgn la merajuk....
Ada sapa2 yg pandai pujuk tak?
Tlg pujuk mamat kamezaim ni sat....sory ye

Awat cek?mata kelabu ka?
Cuba tengok kat kolum tengah, scroll ke bawah, siap ada 2 lg blog kamezaim.
Yg senarai blog kat bawah tu special sikit...belum sempat nk listkan dalam entry la...

20 Januari 2010 4:08 PTG

thanks..dilot pun dah letak..=)

Catat Ulasan

Terima kasih kerana mengunjungi Teratak Usang serta meninggalkan komen di sini

 
© TERATAK USANG All Rights Reserved