Jangan Pandang Camera

on Ahad, Mac 13, 2011

Assalamualaikum,
Salam 1 Dunia.

Petang kelmarin aku di Tag oleh Ahmad Zaki (http://smskey.blogspot.com/2011/03/jangan-pandang-camera.html) untuk join Contest Jangan Pandang Kamera yang dianjurkan oleh Dyanzjha. Sebenarnya sifat aku amat bertentangan dengan penganjur contest. Pantang jumpa kamera, mesti nak senyum depan kamera. Jadi terlalu susah untuk aku dapatkan gambar yang tak pandang kamera. Mungkin inilah satu-satunya yang ada dalam simpanan.

3 orang yang di Tag:
Fiza (http://sharingiscaring-fiza.blogspot.com)
DgurLinReD (http://aszdgurlinred.blogspot.com)
LiFe KaMi (http://babycutekami.blogspot.com)

Tarikh tutup pada 15 Mac 2011, Selasa ini. Cepat sebelum terlambat.
Ranking: 5

10 comments

13 Mac 2011 8:45 PG

salam...
memang cun gambaq ni...

13 Mac 2011 1:10 PTG

salam..
amboi lawa sofa..?
sayang nak dok ataih
ka..?sampai dok ataih
lantai je..he he

13 Mac 2011 1:18 PTG

@pak long
W'salam..
hahaha..itu je yg ada..

@zulkbo
W'salam..
Sayang nak dok atas la tu,
satgi sofa lembik pulak...hehe..

13 Mac 2011 1:56 PTG

Salam
Ni can nak menang hadiah lagi ni...
memang tak pandang camera!

13 Mac 2011 2:34 PTG

salam keenal mbak admin

kunjungan perdana

13 Mac 2011 3:35 PTG

en zul tu.. sofa jer yang dia nampak.. apakata tag en zul untuk join contest..

goodluck buat iza yer..

13 Mac 2011 8:11 PTG

selamat berjaya kak iza! dapat hadiah leh kongsi.. heeee

Tanpa Nama
13 Mac 2011 9:58 PTG

Salam Iza..

wahh Iza lawa..anak pun comey..ngajaq baca ka ? hehe..

Gudluck Iza naa...Nine jrg bergambaq, kalo tak leh join sekali..best gak...:)

13 Mac 2011 10:19 PTG

good luck yer azi

14 Mac 2011 2:46 PTG

@penadigital
W'salam..
hehe...mmg tak pandang kamera..

@aryanto
Salam kenal juga.
Terima kasih.

@cikgu isza
Ya la...next time nak tag dia pulak.

@cacing
Terima kasih..
InsyaAllah..hehe..

@Nine
W'salam..
Ngajar membaca la tu..hehe. Terima kasih, InsyaAllah.

@gnesop.com
Terima kasih..

Catat Ulasan

Terima kasih kerana mengunjungi Teratak Usang serta meninggalkan komen di sini

 
© TERATAK USANG All Rights Reserved