Follower Ke 1001 Sempena Maulidur Rasul.

on Selasa, Februari 15, 2011

Assalamualaikum,
Salam 1 Dunia.

Tepat jam 4 petang ini tergerak hati untuk menjeling ke sudut kanan bawah blog kalau-kalau ada follower baru. Pagi tadi baru 998 orang. Ingat nak buat entry apabila cukup 999 orang, rupanya dah terlebih menjadi 1001 orang. Alhamdulillah, dah semakin ramai yang jadi follower walaupun tak semua yang selalu follow entry di Teratak ini.

Bulan lalu (5 Januari), jumlah Follower Teratak Usang sebanyak 888 orang. Tak sangka pula dalam tempoh lebih kurang sebulan follower telah meningkat sebanyak 113 orang. Syukur Alhamdulillah walaupun Teratak Usang tak sehebat otai blogspot dan blogger Wordpress.

Di sini aku kongsikan sedikit maklumat mengenai Traffic Sources Teratak Usang. 10 medium di atas telah menyumbang trafik ke Teratak Usang. Mediaum yang terbanyak terdiri dari trafik organik atau trafik konsisten diikui trafik segera, feedburner dan seterusnya seperti susunan jadual di atas. Dan yang paling penting, ada juga trafik dari Forum Syoknyerblogging.

Daripada pemerhatianku melalui Analytic, isu semasa lebih banyak menyumbangkan trafik terutamanya entry hiburan tanah air. Mungkin juga bab politik sentiasa mendapat tempat tapi aku tak pernah buat entry tentang politik. Itu sahaja info yang dapat dikongsikan bersama. Sekian.
Ranking: 5

11 comments

15 Februari 2011 5:21 PTG

weee....tahniah....!! dh lebih seribu follower...

sy...masih lagi merangkak.. ;)

jom ke APA KATA HATI pulak,
SALAM MAULIDUR RASUL

15 Februari 2011 6:39 PTG

salam maulidur rasul buat iza...

cantik nombor tu...1001

15 Februari 2011 6:57 PTG

salam...
fuyoooo...ramainya follower akak...
kira dah cecah kisah 1001 malam tu..

15 Februari 2011 8:26 PTG

salam..
adehhh..ingat nak duduk di no-1000
cepat pula Yiedpozie masuk..he he
tahniah iza dah sampai 1001 follower anda..moga terus success dalam blogging

15 Februari 2011 8:28 PTG

salam..
aikkk..hilang pulak komen tadi..?
tahniah Iza..moga terus success
dalam blogging

15 Februari 2011 10:52 PTG

@nabilah_2908
Terima kasih..
Dah 2 tahun baru nak dapat seribu. Apa2 pun Alhamdulillah..

@Izan Ishak
Salam Maulidur Rasul. Itulah yg buat n3 tu, nampak cantik je kan?

@pak long
W'salam..
Ya, boleh la tahan setakat ni. Dah lebih 1001 malam menunggu untuk capai 1001 ni pak long ooiii..

@zulkbo
W'salam..
Terima kasih. InsyaAllah..sama-samalah kita berjaya.
Eh, bukan ke En. Zul dah follow dulu? Kompius..kompius...

16 Februari 2011 12:11 PTG

wow! tahniah.. bukan senang nak cari 1000 follower ni..

16 Februari 2011 3:46 PTG

tahniah kak Iza..ramai dah followers ;)

16 Februari 2011 4:30 PTG

@Mus
Terima kasih...
Tak payah cari, tunggu je diorang datang follow tp ambil masa yang lama la.

@adele
Terima kasih. Ya la, tak sangka boleh seramai itu.

16 Februari 2011 6:41 PTG

Salam
cantik nombor 1001 tu, bro zulkbo ke yg bertuah tu?

17 Februari 2011 4:03 PTG

@etomyam
W'salam..
Ya la tu..

Catat Ulasan

Terima kasih kerana mengunjungi Teratak Usang serta meninggalkan komen di sini

 
© TERATAK USANG All Rights Reserved