Prestasi Disember 2011

on Jumaat, Januari 06, 2012

Assalamualaikum,
Salam 1 Dunia.

Rasanya belum terlambat lagi untuk aku paparkan graf bulan Disember 2011. Walaupun kesuntukan masa, aku cuba untuk up date seringkas mungkin.
Jika dibuat perbandingan antara bulan November dan Disember, trafik semakin naik pada bulan Disember. Syukur, Alhamdulillah. Paling banyak entry yang di cari adalah Ombak Rindu Full Movie. Entry tersebut telah memecahkan rekod sepanjang aku berblog.

Jika dahulu trafik blog sehari sekitar 100 ke 200 UV, kini angka tersebut meningkat antara 250 ke 350 UV. Moga-moga rezeki tahun ini makin bertambah, Amin..
Ranking: 5

5 comments

6 Januari 2012 2:33 PG

banyaknya trafik dia..

6 Januari 2012 1:16 PTG

@titan Tetapi Benjy rasa trafik Titan lebih kacak kot ... yer tak :D

6 Januari 2012 1:17 PTG

Nak tanya kakak ni macam mana UV boleh naik dari 100 ke 300 sehari tu ? kalau ada petua bagi-bagilah sikit :-D

6 Januari 2012 1:19 PTG

@Benjy
Betul kata Benjy tu. Trafik Titan lagi banyak dari ni...

6 Januari 2012 1:21 PTG

@Benjy
Tak ada petua apa pun. Mungkin nasib je tu, orang cari Movie Ombak Rindu, itu yang naik sikit tu. Di google ada pada page pertama kot.

Catat Ulasan

Terima kasih kerana mengunjungi Teratak Usang serta meninggalkan komen di sini

 
© TERATAK USANG All Rights Reserved