Apple iPad 2 Boleh Dapat Percuma.

on Rabu, Mac 02, 2011

Assalamualaikum,
Salam 1 Dunia.

Google

Kebanyakkan web/blog menceritakan tentang Apple iPad 2 yang bakal dilancarkan di Malaysia tidak lama lagi. 2 Mac adalah hari yang ditunggu-tunggu oleh Apple Malaysia dan mpeminat iPad 2.

Pernah juga terniat dihati untuk memiliki iPad suatu hari nanti apabila baru-baru ini berkunjung ke kedai elektronik untuk temankan my hubby tandatangan perjanjian sewabeli, sambil menjamu mata melihat iPad yang dijual. Boleh tahan juga harganya. Tapi buat masa ni, iPad bukan lagi keperluan. Masih ada yang lebih penting dari itu.

Inginkan iPad 2 secara percuma? Anda tidak perlu mengeluarkan sebarang modal untuk memiliki iPad 2 tersebut. Yang diperlukan hanyalah idea yang kreatif, sedikit usaha dan kerajinan serta beberapa syarat yang ditetapkan oleh pihak penganjur "Hidup Untuk Memberi" iaitu Denaihati.com. Hadiah ditaja oleh Smartgold.biz dan Ray Ban Malaysia.

Antara hadiah yang ditawarkan adalah:
Hadiah
Hadiah Utama : 1 x Apple iPad 2.
Hadiah Hebat : 4 x Cermin Mata Ray Ban.
Hadiah Saguhati : 3 x RM100
Kelayakan blog utama
1. Blog mesti PR3 dan keatas.
2. Mesti join mailing list dan diaktifkan (kalau dah join bagus sangat lah).
3. Mesti buat satu entri kreatif tentang contest ni dengan link sponsor dan tinggalkan backlink di ruangan komen dan wall Face Book denaihati.
4. Blog yang aktif dengan sekurang-kurangnya 3 entri setiap minggu.
5. Tidak menggunakan cara yang tidak normal untuk mendapat trafik.
6. Terbuka untuk semua blog 1Dunia.
7. Bahasa bebas janji orang dunia faham.
8. Penganjur ada hak membatalkan mana-mana penyertaan dan mengubah syarat jika perlu.
Jika anda memenuhi kelayakan yang ditetapkan, jangan berlengah lagi untuk berusaha mendapatkan iPad 2 secara percuma. Pada yang tidak memenuhi kelayakan yang ditetapkan, jangan berkecil hati kerana hadiah saguhati sedia menanti dan akan diberikan kepada 3 blog bawah PR3 yang buat promosi dan masuk top link referrer. Walaupun sekadar menwar-warkan, banyak kelebihan yang kita akan dapat dalam jangka masa panjang seperti trafik, network dan keyword.
Ranking: 5

13 comments

1 Mac 2011 8:56 PTG

salam..
adehhh..tak layak
blog ku PR-0
he he..moga berjaya
Iza..

1 Mac 2011 10:19 PTG

@zulkbo
W'salam..
Sabar je la En.Zul..Hmmm...Kalau tidak, boleh bersaing dgn en. Zul kan.
InsyaAllah.

1 Mac 2011 10:48 PTG

PR3 tu apa ea Cik Iza.. Tira tak paham.. Hurm.....

1 Mac 2011 11:05 PTG

@Miss Tira
Page rank sesebuah blog bermula dari PR0 hingga PR9. Google yg tentukan semua ni. Kalau nak try, check sini
Check Page Rank

1 Mac 2011 11:10 PTG

salam
wah, amat menarik sekali, rugi kalau tak masuk contest ni, nak kena survey dulu ni

1 Mac 2011 11:49 PTG

pr3 ni slalu 2000++ visitor sehari keh2

2 Mac 2011 12:34 PG

salam...
nanti nak cek....

2 Mac 2011 4:21 PG

Terima kasih.. Tira dah check dan dia kata "0".. Sangat newbie keputusan itu. Hehehe :D

Assalaamu'alaikum....

yaaaah... blog ane blon dapat PR nich mbak! jadi ga boleh ikut yach :(

2 Mac 2011 1:53 PTG

kalaulah ada insan yang baik sanggup menderma Apple iPad ni kt saya,Alhamdulillah... :)

2 Mac 2011 2:22 PTG

takutlah nak msuk contest ni..tkut menang....gung kekalahan :D

2 Mac 2011 2:24 PTG

@etomyam
W'salam..
Masuk la, syg kalau lepaskan peluang yang jarang2 datang. Lgpun PR3 kan..

@Areliff
Tak la..
Teratak Usang ni PR3 tp visitor setiap hari tak sampai 100 pun.

@pak long
W'salam..
Silakan...

@Miss Tira
Hmm, masih terlalu baru..
Sabar la..

@Komodo Island is the NEW 7 Wonders of The World
W'salam..
Boleh aja sih, mana tau dapat hadiah saguhati untuk blog di bawah PR3.

@Radzkylini
Sapa tak suka kan kalau dapat percuma. Benda mahal, kena ada sedikit usaha utk dapatkannya.

@adele
Menang dan kalah kan adat pertandingan. Kalau pun tak mengapa, sekurang-kurangnya kita boleh memeriahkannya.

14 Jun 2012 3:06 PG

la dah abis dah ka contest ni?

Catat Ulasan

Terima kasih kerana mengunjungi Teratak Usang serta meninggalkan komen di sini

 
© TERATAK USANG All Rights Reserved