Tiga Minggu.

on Jumaat, April 20, 2012

Assalamualaikum,
Salam Sejahtera, Salam 1 Dunia.

Apa yang 3 minggu?
Sebenarnya itulah perancangan hubby untuk menghantar aku ke kampungnya (Perlis). Kampungnya (sudah menjadi) kampungku jua. Kampung aku kat Kedah tapi tak ada sesiapa nak tengok-tengokkan, jadi mak dan bapa mertuaku sahaja yang diharapkan. Alhamdulillah.


Selama aku di kampung, aku akan merehatkan diri tetapi jika berkesempatan untuk up date blog, InsyaAllah akan aku lakukan. Itu pun kalau ada mood rajin. Bila berada di kampung nanti mungkin aktiviti blogwalking terbantut seketika. Maklum la, namanya pun balik berehat, tak kan 24 jam nak mengadap laptop kan?

InsyaAllah kalau tiada apa-apa hal, petang nanti aku akan bertolak balik ke Perlis. Baju pun belum sempat packing . Jumpa lagi....
Ranking: 5

16 comments

20 April 2012 9:12 PG

Jauhnya Iza... kalau dari Johor nak sampai Perlis makan 7-8 jam baru sampai... Kalau tidur sampai dah boleh jaga.

Selamat merehatkan badan Iza.

20 April 2012 10:54 PG

Semoga Iza selamat sampai ke kampong. Dan ready esok jengok2lah kami ni.

20 April 2012 10:58 PG

selamat berehat ye kak Iza..mudahmudahan cepat sembuh

20 April 2012 2:01 PTG

awt dia htr kak jer kat sana?

20 April 2012 2:07 PTG

semoga selamat pergi dan balik ya

20 April 2012 2:26 PTG

Selamat balik kampung.., dah lama saya tak ke Perlis.

20 April 2012 2:35 PTG

rehatlah..kesihatan lebih penting dari blog..

20 April 2012 4:28 PTG

your post is nice.. :)
keep share yaa, ^^
di tunggu postingan-postingan yang lainnya..

jangan lupa juga kunjungi website dunia bola kami..
terima kasih.. :)

20 April 2012 4:35 PTG

postingan yang sangat menarik :)
sangat bermanfaat.. ^_^
keep posting yaa..

ingin barang bekas lebih bermanfaat ?
kunjungi website kami, dan mari kita beramal bersama.. :)

20 April 2012 9:51 PTG

Moga segera sembuh
Hati2 dalam perjalanan

20 April 2012 10:43 PTG

Balik Perlis ke.. alamak.. skrg tgh musim pelam harum manis
kan.. sodapnyer dapat makan... sob sob..

20 April 2012 11:50 PTG

Ambil peluang untuk merehatkan diri dan lupa seketika dunia maya.

21 April 2012 1:26 PG

selamat berehat.. semoga cepat2 sembuh ye :)

21 April 2012 7:39 PTG

mcm kenal area ni tp dimana ya..hehe

p/s: sy dulu stdy sana.. :)

wachak
22 April 2012 11:22 PTG

selamat berehat dan semoga cepat sembuh



via@cokiaE72

23 April 2012 4:13 PTG

Terima kasih semua..

Catat Ulasan

Terima kasih kerana mengunjungi Teratak Usang serta meninggalkan komen di sini

 
© TERATAK USANG All Rights Reserved