WootMedia Blogging Shirts Giveaway

on Khamis, Mac 22, 2012

Assalamualaikum,
Salam Sejahtera, Salam 1 Dunia.
Wootmedia kini sedang mengadakan satu giveaway dan akan tamat pada 15 April 2012. Hadiah yang ditawarkan adalah 20 helai t-shirt (seperti di atas) untuk setiap peserta yang bertuah. Pemilihan pemenang adalah secara rawak. Peserta dikehendaki mengikut prosedur penyertaan yang telah ditetapkan. Pada yang berminat, boleh sertai giveaway ini.
Ranking: 5

16 comments

22 Mac 2012 9:57 PG

Ada terbaca difacebook wootmedia hari tu...

22 Mac 2012 10:01 PG

Bley try nih ☺☺. Thanks for the info.

22 Mac 2012 10:24 PG

Cantik juga t-shirtnya... good luck iza..

22 Mac 2012 10:30 PG

Selamat berjaya mendapatkan T-shirt yang ditawarkan. :-)

22 Mac 2012 11:01 PG

salam;
nak juga serta tapi blog aku masih taraf blogspot..malu jugak!!.

22 Mac 2012 11:09 PG

Blogspot pun hebat juga.. :D

22 Mac 2012 1:06 PTG

nak msuk jugak la nnti...hehehe

22 Mac 2012 2:08 PTG

Try la..
Ok :)

22 Mac 2012 2:08 PTG

gud luck..

22 Mac 2012 2:08 PTG

Terima kasih, sesuai untuk lelaki.

22 Mac 2012 2:08 PTG

Terima kasih.

22 Mac 2012 2:11 PTG

W'salam..
Apa nak dimalukan?
Kebanyakkan blogger bermula dari blogspot.
Betul kata Encik Anif tu, blogspot pun hebat apa...
Aku juga masih guna platform blogspot cuma tukar domain ja.

22 Mac 2012 2:17 PTG

Dipersilakan..

22 Mac 2012 2:17 PTG

Terima kasih..

23 Mac 2012 12:18 PG

Warna hitam
Ramai yg suka ni termasuk anak bujang aku kat rumah

23 Mac 2012 9:49 PG

Ya, warna hitam tak nampak kotor tapi mungkin sedikit panas kalau duduk tengah panas. Kan hitam menyerap haba tapi tetap orang suka hitam.

Catat Ulasan

Terima kasih kerana mengunjungi Teratak Usang serta meninggalkan komen di sini

 
© TERATAK USANG All Rights Reserved