Songlap Full Movie

on Sabtu, Januari 07, 2012

Assalamualaikum, 
Salam 1 Dunia. 

Di sini ada Songlap Full Movie. Sesiapa yang belum tengok, boleh tengok di sini. Tak dapat nak ulas lanjut sebab aku sendiri belum ada masa yang sesuai untuk tengok. Sibuk sikit seminggu dua ni. Blog kawan-kawan pun belum sempat terjah lagi.

Kalau ada yang dah tengok, boleh la kongsikan pendapat di sini. Jangan lupa juga untuk tonton Filem Ombak Rindu.
Ranking: 5

8 comments

7 Januari 2012 10:46 PG

elok buat movei sendiri heee dapat pahala

7 Januari 2012 10:50 PG

@zeqzeq z
Ya ka? Ni mesti filem ni ada unsur2 yang kurang memuaskan. Nasib baik belum tengok lagi.

7 Januari 2012 10:54 PG

Ombak Rindu dlm filem tak sama dgn novel. Cuma air mata memang luruh Iza... Songlap kakak belum tengok juga.... kakak kalau tengok biasanya VCD bukan ke panggung Iza. Dan malas nak ke panggung...

Tanpa Nama
11 Januari 2012 8:16 PTG

sedih ke citer ni

Tanpa Nama
12 Januari 2012 5:14 PTG

ermm,,,,,,

Tanpa Nama
12 Januari 2012 5:16 PTG

ala...cte nie xleh tengok dh...

Tanpa Nama
22 Januari 2012 6:25 PTG

apa sal,cte boring gila......?????????

23 Januari 2012 11:36 PTG

Baru tengok sekerat jalan, memang boring. Malas nak tengok habis..

Catat Ulasan

Terima kasih kerana mengunjungi Teratak Usang serta meninggalkan komen di sini

 
© TERATAK USANG All Rights Reserved