Gambar Teluk Intan Fun Ride 2012.

on Isnin, Januari 30, 2012

Assalamualaikum
Salam Sejahtera, Salam 1 Dunia.

Acara kayuhan Teluk Intan Fun Rider 2012 bermula awal pagi dan telah berakhir jam 10.30 pagi, tiba ke destinasi terakhir. Sekadar selingan gambar sekitar acara tersebut.

 Berkumpul seawal 6.30 pagi di Dataran Menara Condong Teluk Intan.

 Para peserta yang mengambil bahagian.
Destinasi perhentian pertama - jamuan makan.

 Medal yang diterima.

 Destinasi terakhir

Pemberian medal, jamuan makan tengahari dan cabutan bertuah.

Atas permintaan, lagi gambar-gambar acara fun ride tersebut:

















Program-program sebegini dianjurkan bertujuan untuk mengeratkan silatulrahim antara para peserta, meningkatkan stamina demi kesihatan dan juga mengisi masa lapang golongan belia.
Ranking: 5

29 comments

Tanpa Nama
30 Januari 2012 7:36 PG

ermmmm~~ byk nie jer kew pic2...hehe

30 Januari 2012 8:06 PG

Ada lagi,banyak sangat nanti lambat pulak nak loading blog.

30 Januari 2012 9:10 PG

Ramai gak yang join ni. Makin hari dah ramai yang join naik basikal sekarang kan sejak ada le tour de langkawi.

30 Januari 2012 11:05 PG

Ada basikal jenis mountain bike pancit sebab tidak di kayuh. :-)

30 Januari 2012 11:43 PG

Basikal ada gak sebuah tapi dah uzur
Nampak kena beli yg baru ni :-)

30 Januari 2012 1:08 PTG

Beli-beli, jangan tak beli..

30 Januari 2012 1:09 PTG

Haa...kan sayang,
di biar begitu saja.

30 Januari 2012 1:11 PTG

Hmmm, memang ramai.
Rasanya bukan sebab le tour tu kot.
Le tour tu kan dah lama ada.
Rasanya orang ikut trend semasa kot.

Tanpa Nama
30 Januari 2012 2:24 PTG

camtue email kan pic2 tue ke email sy boleh x..?

hafizz_04@yahoo.com...ok....tq2...hehe

30 Januari 2012 4:04 PTG

Nanti saya upload gambar selebihnya di sini juga.

30 Januari 2012 5:31 PTG

wah! duaploh tahun lalu memang maza punyai basikal racing, pusing satu Johor berkayuh dgn rakan2. Katanya kembara jalanan gitew..

tapi kalau sekarang disuruh buat perkara yg sama, ada harapan dgn maza dan basikal sekali naik ambulan.. ahaks.. lalala

30 Januari 2012 6:17 PTG

ha..ha..ha..tak kan kot sampai naik ambulan.
Sekarang ni pun boleh kalau nak kayuh, cuma kurangkan kelajuan dan jarak la.

30 Januari 2012 8:08 PTG

asyiknya kalau ikutan Fun Rider seperti ini, cuma sekarang saya dah jarang ikutan..maklum banyak kerjaan.

30 Januari 2012 9:04 PTG

Suami ada basikal, layan juga program2 macam ni, tapi sebab sekarang dah makin sibuk, basikal pun tergantung jer kat pintu belakang, dah macam salah satu benda hiasan pulak dalam rumah...hehehe... Saya teringin nak ada basikal yang ada dua penunggang tu,tapi tak tau kat mana nak cari...hurmm

30 Januari 2012 9:43 PTG

nampak memang meriah acaranya n ramai peserta. memang seronok kalau dapat sertai acara2 mcm ni.

30 Januari 2012 10:07 PTG

Aktiviti riadah yang menarik untuk disertai. Bagus untuk meningkatkan stamina dan kekal aktif.

Post Terbaharu Saya - Skim SARA 1Malaysia

30 Januari 2012 11:23 PTG

Boleh jadikan aktiviti masa lapang juga walaupun tak ikutan fun ride..

30 Januari 2012 11:27 PTG

Rasanya basikal 2 penunggang kena buat sendiri kot macam upin ipin tu, tak pernah nampak dijual tp pernah naik masa kecil2 dulu.

31 Januari 2012 12:16 PG

ramainyer

Tanpa Nama
31 Januari 2012 1:39 PG

Terima kasih pemilik blog Teratak usang =)

31 Januari 2012 9:38 PG

Ya, nampak la ada sokongan dari generasi muda pada sukan kayuh basikal.

31 Januari 2012 9:38 PG

Sama2 :)

31 Januari 2012 9:39 PG

Boleh tahan..

31 Januari 2012 9:39 PG

Minda pun cergas.. :)

31 Januari 2012 10:56 PG

huhh ,cam 'anuar manan' dah pak ngah ! HEHE

31 Januari 2012 8:34 PTG

dah lama tak main basikal..hehe..

1 Februari 2012 4:10 PTG

ha..ha..ha..
Anuar Manan putih sikit kot.

1 Februari 2012 4:11 PTG

Sama la kita..hehe.

28 Disember 2013 12:17 PG

Terbaik...!!!

*Jom singgah blog kami...
http://vitaminformeandyou.blogspot.com/2013/09/pancit-semasa-kayuh-basikal-tak-larat.html

Catat Ulasan

Terima kasih kerana mengunjungi Teratak Usang serta meninggalkan komen di sini

 
© TERATAK USANG All Rights Reserved