Permulaan Februari

on Isnin, Februari 01, 2010



Sedihnya bila tengok graf tu....
Boleh dikatakan aku online 24 jam setiap hari tapi hari ni, keadaan tak mengizinkan aku untuk online atas sebab-sebab kesihatan.
Ranking: 5

7 comments

1 Februari 2010 9:05 PTG

tu kira ok lagi..my nuffy dulu mesti lebih 200...tp skrng nk smpai 50 sehari pun susah...jrng on9..dh bz..

2 Februari 2010 12:17 PG

biasa la kalau dah bizi....kalau ada masa, antar la post tiap2 ari...ada ramai akan masuk nnt

2 Februari 2010 8:17 PG

jangan lah sedih...

2 Februari 2010 2:04 PTG

biasala tu...zures pn kalau sabtu ahad memang menurun habis kalau tak online. Itulah pentingnya blogwalking

2 Februari 2010 7:43 PTG

kalo nk banyak, mmg kena blogwalking jer laaa...unless mmg ade peminat tersendiri...sbb kdg tu, follower kita pun follow jer, xsemestinya baca, kita pun sama, mana sempat nk baca semua...biasa laa tu...roda memang telah berputar :)

3 Februari 2010 10:49 PTG

salam singgah..saya up akn traffic :)

Tanpa Nama
22 Februari 2010 9:54 PG

apa yang saya cari, terima kasih

Catat Ulasan

Terima kasih kerana mengunjungi Teratak Usang serta meninggalkan komen di sini

 
© TERATAK USANG All Rights Reserved