Segmen Khas ar-rifke | Jom Review Blog Bersama Aried.

on Ahad, Mei 15, 2011

Assalamualaikum,
Salam 1 Dunia.

Sebelum ini aku pernah buat review tentang beberapa blog tetapi belum ada lagi blog yang buat review tentang Teratak Usang. Teringin juga nak tahu tentang kelemahan yang ada di Teratak Usang ini. Boleh aku perbaiki mana yang kurang.

Jom review blog bersama aried dengan hanya copy paste sahaja ayat ini! Sama-sama kita lihat siapa yang bertuah dan mereka yang dipilih akan direview habis-habisan! Cepat sebelum terlambat! Copy ayat pendek ini dan paste segera di blog anda! Pastikan anda tidak termasuk dalam 20 top blogger melayu ini agar peluang berharga ini dapat dirasai oleh blogger-blogger lain juga.

Itu sahaja syarat-syaratnya. Sesiapa yang nak di review, boleh ikut syarat mudah yang ditetapkan.
Ranking: 5

6 comments

15 Mei 2011 10:48 PTG

huhu..tq... rank 11.. :P

15 Mei 2011 11:43 PTG

salam..
ermmm..
semoga berjaya
murah rezeki anda
tahun ni Iza..
:)

16 Mei 2011 12:52 PG

Gudluck Iza..wah saya nak join gak..hehe..:)

16 Mei 2011 1:20 PG

wow, aried nak review blog.

16 Mei 2011 2:05 PTG

gud luck ye kak!! tok nak masuk tp terlewat, dah tutup!!

hurm, pasal kak tny td...
wslm, haha sorry2... terguna bahasa ganu pekat plok yer.. hurm, mg=mung=kamu!! bango = bising gegak gempita!!

11 Jun 2011 1:05 PTG

Salam. Wah, review yang bergaya. Dapat hadiah tak nih? Jom review Blog NETonX plak, ada hadiah lumayan RM150. Senang je...Untung saya review blog anda habis-habisan pulak.

Review Blog NETonX Dapat Duit

Catat Ulasan

Terima kasih kerana mengunjungi Teratak Usang serta meninggalkan komen di sini

 
© TERATAK USANG All Rights Reserved