Keputusan AJL25

on Sabtu, Januari 08, 2011

Assalamualaikum,
Salam 1 Dunia.

Ahad ini merupakan kemuncak Anugerah Juara Lagu (AJL) ke 25. Pastinya semua peminat-peminat AJL siap sedia menanti di depan tv. Untuk mengetahui keputusan penuh Anugerah Juara Lagu ke 25 ini, saksikannya di TV3 pada tarikh dan masa yang telah ditetapkan.

Dari tahun ke tahun aku tidak pernah menonton rancangan tersebut secara menyeluruh. Sekadar sekilas pandang atau sebelah mata pun aku tak pandang kerana aku kurang berminat untuk mengetahui keputusan yang di tunggu-tunggu. Kalau di tanya siapakah finalis AJL25, rasanya ada beberapa orang yang aku kenal, selebihnya hanya namanya sahaja yang aku tahu. Mengapakah aku kurang berminat dalam hal tersebut sedangkan zaman belajar dahulu, di setiap cafe, kedai-kedai makan dan bilik tv asrama pasti penuh dengan pelajar-pelajar untuk menonton rancangan tersebut.

Walau bagaimanapun, aku cukup berminat dengan Promo yang dilakonkan oleh Ally Iskandar, Cheryl Samad dan Faizal Ismail.








Gelagat mereka memang mencuit hati dan menceriakan suasana. Jangan lupa nantikan kemunculan mereka di AJL25 pada jam 9.00 malam, Ahad ini.
Ranking: 5

15 comments

7 Januari 2011 11:32 PTG

wah ni sudah awal-awal lagi ni keputusan ni hehe

8 Januari 2011 12:04 PG

salam Iza..
ermmm..lama dah saya tinggalkan
AJL ni..sejak CT menarik diri.
he he..peminat setia katakan

8 Januari 2011 1:14 PG

kompem black memang nye.. hehe

kegiatannya sangat menarik yach?...
semua orang pasti suka terhadap lagu!

8 Januari 2011 5:46 PG

Member Jai ada ticket free, ajak g tengok tp Jai rimas la ramai2 org, nak berebut parking kereta, nak masuk ke bukit jalil dah tentu jemmm. Tengok TV sudeh...he3

8 Januari 2011 11:08 PG

salam..
ermmm..agak2 sapa
la juara tahun ni
ye..?

8 Januari 2011 11:37 PG

tak sabar nk tunggu..

Wang Hantaran Mengikut Tahap Akademik ?

8 Januari 2011 12:14 PTG

sape2 menang gtau la yek..:)

8 Januari 2011 5:10 PTG

@etomyam
Hehe...saje je tu..

@zulkbo
W'salam..
Oho....peminat ct rupanya...
Entah la...

@Zairie Husin
Ni mesti peminat black...

@Mobil Keluarga Ideal Terbaik Indonesia
Yup!!

@deCrewz
Betul3x...
Jimat masa, wang dan tenaga..

@velasrizal
Sabo ye, esok je lg...

@yoy
InsyaAllah kalau tgk...

8 Januari 2011 5:27 PTG

Memang cukup jimat.. Dok umah kan sng.. Xyah nak berhimpit2..he3

8 Januari 2011 5:34 PTG

@deCrewz
Itulah pilihan yg bijak..

8 Januari 2011 7:11 PTG

Insya Allah, akan rajinkan diri update keputusan pemenang AJL esok ni. hehe.

iklan promo AJL, ketiga2 menarik. lawak

8 Januari 2011 11:25 PTG

tak tau le kalau tahun ni terbuka nak tengok AJL.. dah lama tak layan

9 Januari 2011 4:18 PG

lagu mana la yang menang esok erk..
sama-sama kita tunggu

9 Januari 2011 11:32 PG

@Redboys
Pasti ramai yg ambil peluang utk up date keputusannya nanti.

@zool
Ooo ya ka? sama la..

@HAZWAN17
Yup...

Catat Ulasan

Terima kasih kerana mengunjungi Teratak Usang serta meninggalkan komen di sini

 
© TERATAK USANG All Rights Reserved