Jom Jawab Teka-teki (1)

on Selasa, Januari 12, 2010


Sekadar suka-suka....sementara memikirkan entry seterusnya.
Kalau dapat jawab, hadiahnya percutian hari2 di Teratak Usang......dan kalau salah, hadiahnya....mai hari2 ke Teratak Usang. Kalau belum follow, jom ramai2 sign in nun di bawah sekali. Mungkin ada yang dah pernah dengar soalan ni...

Soalannya: Orang lain ukur, orang lain pergi beli dan orang lain yang pakai. Apakah bendanya?

Fikir-fikirkan lah...
Ranking: 5

7 comments

13 Januari 2010 1:15 PG

tak tahu la
nak jawapan please..
hehe

13 Januari 2010 2:16 PTG

Jawapannya adalah taylor.. hahaha

13 Januari 2010 3:48 PTG

@kamezaim

bukan pekerjaan tp benda la En. Kamezaim...cuba lagi.

13 Januari 2010 3:56 PTG

mesti kain kapan kan iza kan..

muahaha!

13 Januari 2010 4:36 PTG

@pak dogol

Ala....
pak dogol ni...tak bagi chance langsung iza nak letak entry lama2....
Tahniah pak dogol, betul la tu.....

13 Januari 2010 9:56 PTG

kain kapan lah obviously.

14 Januari 2010 3:56 PTG

jawapannya..jeng jeng jeng..

BATU NESAN!

Catat Ulasan

Terima kasih kerana mengunjungi Teratak Usang serta meninggalkan komen di sini

 
© TERATAK USANG All Rights Reserved