Maaf......Internet Problem....

on Ahad, Disember 13, 2009

Assalamualaikum semua....
Mohon maaf pada semua rakan nuff yg klik2.

Pagi tadi dgn bersemangatnya aku bangun untuk meneruskan misi tapi apakan daya. Internet tak boleh nak connect.

Hairan ni....macam mana boleh jadi macam tu...bil dah bayar. Apa hal???
Aku bagaikan cacing kepanasan...tak puas hati betul...

Rupa-rupanya celcom ada masalah berkenaan jalur lebar. Aku tak tau pula. Jadi aku terpaksa la bersabar seketika. Petang ni baru boleh connect. Alhamdulillah...Rasa macam kekurangan pulak kalau tak ada internet.

Dulu2 boleh je kalau kita tak pernah miliki sesuatu macam telefon ke, jam ke....tapi sekarang, kalau benda2 ni tak ada, rasa macam tak boleh nak hidup, dah jadi keperluan, bukan lagi kehendak.

So, sekarang dah boleh teruskan misi.....tp nuff tdo lg time ni....
Ranking: 5

10 comments

13 Disember 2009 7:28 PTG

hehhee..yelah kan sbb dh biasa bertenet..ekekeke

13 Disember 2009 8:12 PTG

@Yanmie

A'ah...lebih2 lg kalau kita pi tempat yg x ada line beberapa hari....tak senang duduk dibuatnya...

13 Disember 2009 9:42 PTG

sama aj kawan internet aq jg suka ngambek koq...

13 Disember 2009 9:56 PTG

@Rival Aditya

maaf ya, nanya dikit, ngambek itu...apa ya?lambat ke...lembab ke..?ke...tak dapat nak connect langsung?

14 Disember 2009 12:05 PG

sama la kita..hehe..
tadi sempat gak cal celcom...
nak taw sampi bila under construction...
dia kata dlm 12 lebey ja, tp tgk2 lewat ptg br ok..
nak kata speed makin lajus xpn..
sama je...huhu

14 Disember 2009 1:15 PG

@::g3n::

Nk sedapkn ati la kot kata 12 lebih...btul3,speed mcm tu jgk....hampeh btul...

14 Disember 2009 1:54 PG

patut lerr sunyi sepi seribu bahasa.. ingatkan dah pergi lombok.. hahahaha Biasalah tu, dia pun ada kalanya demam juga.. hehe tp betul tu,kita dah biasa guna internet tiba2 down, pergh.. rasa mcm apa yg kita buat ada saja yg tak kena.. hahaha

14 Disember 2009 8:26 PG

internet takde mmg tak lengkap idop nih..

14 Disember 2009 9:50 PG

@kamezaim

aku sepi kejap je sbb n3 hang asyik filem di pawagam. Aku mana la pernah masuk pawagam tgk cerita2 tu. So...xleh nk komen apa la..aku slalu jgk singgah blog hang cuma x tglkn jejak je. Wah....rupanya ramai jgk yg x blh idup tanpa internet ni kn....

14 Disember 2009 9:55 PG

@JMR

Ya ka?mgkin sbb kita slalu guna internet...org yg x ada internet relax je kn...

Catat Ulasan

Terima kasih kerana mengunjungi Teratak Usang serta meninggalkan komen di sini

 
© TERATAK USANG All Rights Reserved