BE Bertandang Bila Blog Tak Up Date

on Isnin, Januari 14, 2013

Assalamualaikum,
Salam Sejahtera, Salam 1 Dunia.

Begini keadaannya apabila blog tak ber"up date". Alhamdulillah, ada juga rezeki masuk. Ada yang bertanya, bagaimana untuk mendapatkan Buffered Earning?

Aku tak pandai nak menjawab sebab dah lama tak mengarang. Boleh google sebab sudah ramai yang membincangkan tentang BE di blog.

Jawapan paling ringkas, ada rezeki, bertandang la ia. Sebelum BE bertandang, lengkapkan dan mantapkan dulu isi blog, mudah-mudahan BE berkenan untuk hinggap.

Sekian, terima kasih.


Ranking: 5

6 comments

14 Januari 2013 8:58 PG

Alhamdulilah rezeki tu...memang betul kalu dah rezeki x kemana kan....

mselim3

14 Januari 2013 11:52 PG

Tahniah. Saya dah lama tak dpt BE.

14 Januari 2013 12:24 PTG

tahniah dapat BE.

15 Januari 2013 6:19 PG

kalau update mungkin lagi senang rezeki masuk. haha

20 Januari 2013 6:05 PTG

Tanniahlah. Agak pelik dengan sistem Nuff ini.

20 Januari 2013 8:50 PTG

Macam betul le tu. Mencanak canak masuk kalau blog terbiar

Catat Ulasan

Terima kasih kerana mengunjungi Teratak Usang serta meninggalkan komen di sini

 
© TERATAK USANG All Rights Reserved