Kotak Tisu

on Jumaat, Disember 21, 2012

Assalamualaikum,
Salam Sejahtera, Salam 1 Dunia.

Hasil crochet seterusnya adalah kotak tisu. Sebenarnya kotak tisu ni dah lama siap cuma belum berkesempatan menghias. 
Aku buat kotak tisu ni pun sebab ada pertandingan Crochet A-Long (CAL). Saja suka-suka join, mana tau boleh dapat hadiah benang. Kalau dapat undian "like" yang tinggi di group Geng Suka Mengait, mungkin ada harapan tapi ramai lagi kawan-kawan yang berbakat dan menghasilkan kotak tisu yang cantik-cantik.

Agar tidak mengecewakan, anggap sahaja sebagai mengasah bakat.

Kotak tisu seperti ini berharga RM15 tanpa atau hanya dengan hiasan yang ringkas. Boleh buat dalam 3 warna pilihan untuk satu kotak tisu. Jika ada permintaan dalam penambahan accesories, penambahan juga dalam kos untuk accesories tersebut seperti bunga kait, ribbon kait atau hiasan dari ABS pearl.

Hubungi saya di Iza Arm Crochet , sms/ whatsapp ke 017-5516307 untuk tempahan.
Ranking: 5

7 comments

21 Disember 2012 3:53 PTG

huuuu..
comel gak.. haha

21 Disember 2012 4:02 PTG

@Razil Tahir
Terima kasih..

21 Disember 2012 6:39 PTG

baru perasan kereta aku tak pernah ada mekap kat kotak tisu ..

sapa pemilik viva rona pink, mmg kiut la boh kotak ni

21 Disember 2012 9:56 PTG

pernah ada hiasan kotak tisu dalam kereta
tapi itu lama dahulu
sekarang ni dah tak tahu ke mana hilangnya

22 Disember 2012 11:50 PG

wah dah buat bisnes crochet...cantik tisunya..

Nak jemput iza dan semua pelawat blog iza join contest terbaru cik tom ye: Contest Bersama Cik Tom dan Exabytes

nanti mana tau boleh menang guna domain ni khas utk kembangkan bisnes crochet :)

23 Disember 2012 9:08 PTG

cantik.. mmg byk kena sabar buat crochet nih.

25 Disember 2012 7:14 PG

cantik....

Catat Ulasan

Terima kasih kerana mengunjungi Teratak Usang serta meninggalkan komen di sini

 
© TERATAK USANG All Rights Reserved