Limousine : Wordless Wednesday # 16.

on Rabu, Mac 14, 2012

Assalamualaikum,
Salam Sejahtera, Salam 1 Dunia.

Ranking: 5

33 comments

14 Mac 2012 12:14 PG

Biar betul?

14 Mac 2012 12:29 PG

ekekekekeke.. jenuh ler kudasine tu :p

14 Mac 2012 12:40 PG

salam..
ermm..confirm super imposed
ni kan..ada ke kuda sepanjang tu? :)

14 Mac 2012 3:52 PG

Saper punya kejer la nih....sian kudo tu dah jadi limo...hehehe

14 Mac 2012 8:15 PG

kalau macam itu,xyah beli kerete hahaha

14 Mac 2012 9:04 PG

Best,naik ramai-ramai.

14 Mac 2012 9:09 PG

huh. kesian kat kuda
sapa la punya kerja ni

14 Mac 2012 10:09 PG

salam.
Betulkah kuda tu macam tu!!..

14 Mac 2012 10:25 PG

senang kalau nak pergi bercamping satu keluarga..hehe

14 Mac 2012 10:55 PG

Kuda spesis apakah ini punyalah panjang? :-)

14 Mac 2012 10:58 PG

mak ai panjang nyer :)

14 Mac 2012 11:45 PG

ha biar benau kak haaaaaaa

14 Mac 2012 11:47 PG

terbaik dri aldang ..mmg edit ker apa pic ini hee

14 Mac 2012 12:10 PTG

wow!!
memang menjimatkan..
ehehheee

14 Mac 2012 3:14 PTG

W'salam.
tak de kot..
Kalau ada, mesti dah masuk worls book of record.

14 Mac 2012 4:43 PTG

Ianya adalah suatu ILUSI OPTIK....

14 Mac 2012 4:45 PTG

kuda kepang pun tak panjang macam ni :-)

14 Mac 2012 5:28 PTG

umangaih...panjangnyer kuda

14 Mac 2012 5:51 PTG

lepas budak budak tu semua turun, kuda tu perlu disapu minyak urut kuda kat pinggang dia..ahahahaha..

14 Mac 2012 6:31 PTG

gambar editing ni saya rasa....

14 Mac 2012 7:01 PTG

macam tak caya jer kan kuda tuh panjang bagai..
mcm nak letak tongkat jer kat tengah2.. hik3

14 Mac 2012 8:16 PTG

panjang betul kudanya.... ha.ha.ha

14 Mac 2012 9:01 PTG

mesti gambar edit ni..hihi..

14 Mac 2012 10:14 PTG

kuda ni kalau goment tahu mesti kena cukai lebih ni ... hehehe

14 Mac 2012 10:48 PTG

kuda tu menjadi mangsa eksploitasi.hehe.

14 Mac 2012 10:48 PTG

W'salam.
Tak kot.
Tak pernah jumpa lagi kuda panjang macam tu.

14 Mac 2012 10:50 PTG

Edit kot.

14 Mac 2012 10:52 PTG

Ya ka ilusi optik?
nampak macam diedit je..

14 Mac 2012 10:56 PTG

hahaha...
sapu minyak kuda, hilang lengoh-lengoh..

14 Mac 2012 10:59 PTG

Saya pun rasa begitu..

14 Mac 2012 11:59 PTG

hehe..

15 Mac 2012 12:00 PG

hehe...
goment cas cukai limousine la..

15 Mac 2012 11:23 PG

Habis kuda dipanjangkan....

Macam2 boleh buat kalau pandai buat superimpose ni.

Catat Ulasan

Terima kasih kerana mengunjungi Teratak Usang serta meninggalkan komen di sini

 
© TERATAK USANG All Rights Reserved