Giveaway Domain Dari Sumijelly Dan Sekilass

on Rabu, Disember 08, 2010


Assalamualaikum
Salam 1 Dunia.

Aku telah di tag oleh Otomen beberapa hari yang lepas untuk turut serta dalam giveaway. Hari ini baru aku berkesempatan untuk taip entry. Giveaway tersebut dianjurkan oleh Sumijelly & Sekilass. Hadiah GIVEAWAY berbentuk DOMAIN bernilai RM 31.60 daripada NET KL.




Aku inginkan domain tersebut kerana sehingga sekarang aku masih setia menggunakan blogspot yang percuma. Tidak salah rasanya untuk aku mencuba nasib kerana tiada siapa yang tahu akan tuah manusia melainkan Allah jua.

Tag 3 orang
Assoyfinger67
Nur
Mie

Selain sesiapa yang aku tag diatas boleh juga join giveaway ini. Nak tahu syarat dan hadiahnya, sila teruskan bacaan anda.

Antara syarat-syarat yang ditetapkan:
Buat entry bertajuk “Giveaway Domain dari Sumijelly & Sekilass" (ok)
Jangan lupa letak BANNER dalam entry (ok)
Tulis kenapa anda ingin DOMAIN itu? Kalau ada domain sila bagi tahu, bila domain korang akan tamat? (ok)
Tag 3 orang jer (ok)
Tinggalkan link di BLOG SEKILASS (wajib)
Pemenang dikira berdasarkan cabutan BERTUAH! (nombor akan diberi selepas link diberi)

Peraduan berlangsung dari : 4 Disember 2010 -4 Januari 2011

Keputusan : 10 Januri 2011

Hadiah-hadiahnya seperti berikut :

Pertama : Domain baru @ diperbaharui + 15 keping FOOT DETOX
Kedua : Domain baru @ diperbaharui + 10 keping FOOT DETOX
Ketiga : Domain baru @ diperbaharui + 5 keping FOOT DETOX

3 Pemenang utama akan di undi berdasarkan RANDOM.ORG
Sepanjang berlangsung peraduan, akan di adakan 2 kali cabutan bertuah untuk penghantaran link antara 4 – 19 Disember dan 20 – 4 Januari 2011
Cabutan bertuah berupa HADIAH MISTERI untuk 1 nombor yang bertuah berdasarkan RANDOM.ORG
* Sapa yang hantar link antara 4 – 19 Disember 2010 cabutan akan di adakan pada 22 Disember 2010
* Sapa yang hantar link antara 20 – 4 Januari 2011 cabutan akan di adakan pada 6 Januari 2011

Jom ramai-ramai kita memeriahkan giveaway yang dianjurkan.Justify Full


Ranking: 5

13 comments

8 Disember 2010 5:35 PTG

Salam,
menarik sangat ni..Insya Allah akan berjaya

8 Disember 2010 11:04 PTG

menarik..good luck kepada peserta ya

9 Disember 2010 12:13 PG

salam..
harapan saya..
domain ini menjadi milik
www.azilas.com

9 Disember 2010 12:19 PG

wah. dh join contest ni erk. goodluck. moga berjaya mendapatkan sebuah domain.

9 Disember 2010 12:52 PG

Salam, menarik juga contest tu.. good luck untuk iza.. moga dapat domain untuk blog ni nanti

9 Disember 2010 1:10 PG

goodluck yer kak

9 Disember 2010 2:29 PG

ayoyo!!
tgk la kalo rajin ye..
heheee

9 Disember 2010 9:56 PG

ok..noteed Iza...

nantikan keputusan yek..hehehe

Sumijelly.com

9 Disember 2010 10:55 PG

tq tag
ALL IN ONE

9 Disember 2010 11:14 PG

good luck iza

9 Disember 2010 11:37 PG

Terima kasih semua atas sokongan kalian...

9 Disember 2010 2:18 PTG

menarik tu...,
semoga berjaya :D

9 Disember 2010 5:34 PTG

@dnoBiz
Terima kasih..

Catat Ulasan

Terima kasih kerana mengunjungi Teratak Usang serta meninggalkan komen di sini

 
© TERATAK USANG All Rights Reserved