Keputusan Contest Review Blog Fix Computer Problems Telah Diumumkan.

on Jumaat, Jun 17, 2011

Assalamualaikum,
Salam 1 Dunia.
Aku hampir-hampir terlupa bahawa aku pernah menyertai Contest Review Blog Fix Computer Problems (FCP). Maklum saja lah, tarikh tutupnya sebulan yang lalu dan keputusannya diumumkan sebulan kemudian iaitu semalam (15 Jun 2011). Tetiba tergerak hati untuk meneliti blog aku sendiri dan terpandanglah di side bar blog iaitu peringatan tentang contest yang masih belum diumumkan.

Syukur, Alhamdulillah. Aku berada di tempat ke tiga dalam keputusan contest tersebut. Pada sesiapa yang telah menyertainya dan belum sempat melihat keputusannya, boleh lihat di SINI.

Tiba-tiba terasa pulak nak join contest lagi tapi apakan daya, kekangan masa membataskan segalanya. Teringin juga nak menganjurkan contest tapi tak tahu pula contest apa yang nak dibuat. InsyaAllah, suatu hari nanti akan tercapai hasrat tersebut.
Ranking: 5

7 comments

16 Jun 2011 2:52 PTG

Congrats iza ☺☺

16 Jun 2011 7:14 PTG

salam..
wahhh..tahniah
rezeki lagi tu
Iza..
:)

17 Jun 2011 8:53 PG

seronok join contest pas tu menang kan... anyway congrats

17 Jun 2011 9:10 PG

@fiza
Terima kasih..

@zulkbo
W'salam..
Terima kasih, ya, rezeki lg..

@Sharinginfoz
Memang seronok kalau selalu menang.hehe..terima kasih..

17 Jun 2011 9:28 PG

Tahniah
rezeki :)

19 Jun 2011 9:54 PG

salam.. boleh saudari hantar sekali lagi maklumat untuk nak tue.. tercicir pulak maklumat yang dah hantar tue.. mungkin terdelete email saudari.. kalau boleh dengan kadar segera.. sebab mj dah nak kena hantar maklumat kat sponsor.. maaf menyusahkan pulak

20 Jun 2011 11:32 PG

@sop
Terima kasih..

Catat Ulasan

Terima kasih kerana mengunjungi Teratak Usang serta meninggalkan komen di sini

 
© TERATAK USANG All Rights Reserved