Artikel Tajaan?

on Khamis, Jun 02, 2011

Assalamualaikum,
Salam 1 Dunia.

Nampak sangat aku ketinggalan dan tak prihatin dengan Nuffnang ni. Hari ini sangat membosankan jadi jari ni pun gatal untuk klik dan check akaun Nuffnang setelah sekian lama tak menjengoknya.

Tiba-tiba ada artikel tajaan yang dah tamat tempoh hari ini. Sebelum ni tak pernah tahu pun adanya artikel tajaan sebab ini baru pertama kali dapat. Biasanya diberi Buffered Earning (BE) yang dah menjadi sejarah silam.

Ada sesiapa yang dapat benda ni atau yang dah tahu apa benda ni? Aku pun dah lama tak buka email yang satu lagi. Dah malas nak baca apa yang ada dalam email tu sebab bila dah lama tak buka, mesti penuh beratus-ratus email yang belum dibaca.

Pada sesiapa yang dapat artikel tajaan ni, boleh la kongsi ilmu kat sini. Mana tau kalau-kalau masih ada rezeki untuk mendapat artikel tajaan lagi di masa akan datang.
Ranking: 5

12 comments

2 Jun 2011 11:47 PTG

ada dapat benda ni gak...
rasanya padal survey yg mana blogger pernah jawab...

http://www.nuffnang.com.my/blog/2011/04/04/nom-nom-medias-social-media-minds/

3 Jun 2011 12:04 PG

artikel tajaan ni ialah advertorial post.. tak pasti la satu post berapa ratus/ribu nuffnang bayar.. tapi setahu saya advertorial post ni la paling paling best dalam bab buat duit dengan nuffnang

3 Jun 2011 1:32 PG

haha... pening kepala dengan nuffnang ni... ziarahlah selalu ke penadigital dan bacalah entry terbaru... jangan lupa email ye...

Bak kata denaihati... hidup untuk memberi...

3 Jun 2011 9:56 PG

artikel tajaan dr nuffnang? Alamak..mak pun tatau apa2 pasl benda ni. Nuffnang buat pening aje kot iza..

3 Jun 2011 4:08 PTG

Lor...sayangnya iza, dah terlepas ^_^. Tak pernah lagi dapat sponsored post nih.

4 Jun 2011 9:34 PG

kalau bab nuffnang ini sy paling noobs.. BE pun x tau apa kh itu?

4 Jun 2011 9:30 PTG

BE pun x pernah dapat apa lagi Sponsored Post. Earning naikpun cam Makcik Kiah kat tangga tingkat lapan nak tuju ke tingkat tiga puluh dua (kes lif rosak)

4 Jun 2011 11:53 PTG

perh!
best tu dpt artikel tajaan sebab bayaran dia ada yang tinggi...

tahniah la...bukan semua org senang2 dpt benda nih...

5 Jun 2011 12:49 PG

salam..
tak pernah jumpa, dengar atau dapat lagi sebegini..hanya blog terpilih sahaja ni rasanya..cubalah buat entri tentangnya..mana tahu masuk lebat nanti..

6 Jun 2011 10:25 PTG

sudah berapa lama aku tak buka akaun nuffnang.

7 Jun 2011 12:15 PG

tak pernah dapat. nampak macam advertorial berbayar.. tahniahla

7 Jun 2011 2:38 PTG

dapat advertorial post, bagus nih.

Latest Entri :
Glaukoma Membutakan Mata

Catat Ulasan

Terima kasih kerana mengunjungi Teratak Usang serta meninggalkan komen di sini

 
© TERATAK USANG All Rights Reserved