Keputusan Contest Paklong

on Isnin, April 11, 2011

Assalamualaikum,
Salam 1 Dunia.

Alhamdulillah.
Aku memang tempat ke dua dalam Contest Hadiah Misteri Paklong.
Terima kasih Paklong.
Ranking: 5

19 comments

11 April 2011 12:08 PTG

Lumayan..dapat hadiah lebih tu kasi le member2...ticket melancong ke Bali ke..hehehe..

11 April 2011 12:11 PTG

@abadi romeo
hehe...InsyaAllah..
Nak tiket ke Bali ke?
Bagi tiket "balik saja" boleh?hehe...

11 April 2011 12:22 PTG

Tahniah2.. Jai x pernah menang mna2 kontest lagi.. :( APa kata iza pulak buat kontest..

11 April 2011 5:04 PTG

apa agaknya hadiah misteri dari paklong tuh...

11 April 2011 10:29 PTG

@decrewz
Terima kasih..
Pernah masuk contest tak? kalau tak masuk mcm mana nak menang.hehe..
InsyaAllah, satu hari nanti la...tak tau nk buat contest apa..

@Zik
Tunggu...

11 April 2011 10:58 PTG

Assalam..

Tahniah..semoga ia menjadi pendorong setelah kecewa dgn nuff sblm ini hehe..

11 April 2011 11:09 PTG

tahniah...rajin bw, rajin join contest...banyaklah dpt hadiah.

11 April 2011 11:23 PTG

Mestilah Jai pernah masuk... Dulu masa guna BS, banyak kontest masuk, sebab tu x menang kot..he3

11 April 2011 11:50 PTG

salam kak Iza..
tahniah, murah je rezeki kak Iza..
bertuah baby :D

12 April 2011 12:44 PG

tahniah~~~

12 April 2011 3:21 PG

tahniah2...murah rezeki ko....wat la kontest lak xD

12 April 2011 8:12 PG

tahniah menang kontest....
Salam Ukhuwah juga :)

12 April 2011 6:09 PTG

tahniah...

12 April 2011 10:14 PTG

@ozzy
W'salam..
hehe...InsyaAllah. Rezeki ada di mana2 kan...kena rajin cari je..

@PenaDigital
Terima kasih..
Ya, mmg rajin time tak ada idea..

@decrewz
Tak de rezeki lg tu...

@adele
W'salam..
Terima kasih...mudah2an..

@donny
Terima kasih..

@black_mel
Terima kasih..
InsyaAllah, ada cadangan tak contest apa nak buat?

@MDHAFiZ.NET
Terima kasih..

@SM Banjamin
Terima kasih

12 April 2011 11:11 PTG

tahniah iza.. dah lama sop x join kontes.. :) teringin lak...

13 April 2011 12:01 PG

Tahniah 2 kali sekali lagi..

13 April 2011 12:47 PG

salam Iza..
tahniah!!!
berkat rajin join contest
:)

selamat yach mbak, moga makin sukses dengan blognya :D

13 April 2011 12:32 PTG

Tahniah iza, kurah rejeki ^_^

Catat Ulasan

Terima kasih kerana mengunjungi Teratak Usang serta meninggalkan komen di sini

 
© TERATAK USANG All Rights Reserved