Pertandingan Artikel Terbaik Pilihan Junko

on Sabtu, Mac 26, 2011

Assalamualaikum,
Salam 1 Dunia.

Masuk Geng Blogger tadi terjumpa contest yang dianjurkan oleh Junko. Untuk minggu terakhir, Junko membuka semula kontest ini sehingga tarikh akhir yang ditetapkan. Cepat..cepat, tinggal beberapa hari sahaja lagi.

Nak tau syarat-syaratnya, boleh jengok SINI.

Sepanjang aku berblog ni, rasanya tak ada artikel yang betul-betul menarik dan tak tau mana satu nak dipilih tapi ku pilih juga untuk masuk pertandingan ni.

Kalau nak tau kisahnya, sila klik di sini,
"Mengimbau Kenangan Silam 1 Ramadhan"

Tarikh tutup 29 Mac 2011 dan akan diumumkan pada 1 April 2011.Justify Full
Ranking: 5

10 comments

25 Mac 2011 8:51 PTG

salam....
ermmm,,rajin masuk contest
harapan moga berjaya..good luck
:D

26 Mac 2011 12:08 PG

Salam,
Blog ni banyak juga artikel yang menarik.. sesuai untuk join contest tu

26 Mac 2011 12:16 PG

As salam iza.
memang kaki contest ler ko ni. apa2 pun good luck bebeh :)

26 Mac 2011 12:08 PTG

Good luck iza
artikel sop x pernah yg sesuai. Huhuu

26 Mac 2011 12:51 PTG

salam..
moga berjaya....
cerita cek tu pun best...

26 Mac 2011 2:36 PTG

nak menyelit juga rasanya..mana tau terselit...

26 Mac 2011 4:17 PTG

@zulkbo
W'salam..
Up date blog je..
InsyaAllah, terima kasih

@kulanz
W'salam..
hehe..tapi tak boleh tandingi blog kulanz yg terbaik.

@wachak
W'salam..
Aku kekeringan idea la nak up date blog. di samping isi masa lapang..

@sop
Terima kasih..
Ish...blog sop lg la mantop. byk jgk artikel yg menarik

@pak long
W'salam...
InsyaAllah, boleh la sikit2.

@abadi romeo
hehe..selit, jgn tak selit..

8 April 2011 2:13 PG

Hai sist!..Salam perkenalan!..membaca sambil cari pemenang dan baca kali ke2..Hahaha..Be alert k?..Esok pengumuman pememang..Weeeeee..Thanks join kontes ok?

8 April 2011 11:35 PG

cik tom dtg bc artikel ;)

8 April 2011 5:03 PTG

@JUNKO-EL-HIDA
Hai, salam perkenalan.
Ok, tak sabar nak tau ni..
welcome

@CIK TOM
Owh, thanks cik Tom.

Catat Ulasan

Terima kasih kerana mengunjungi Teratak Usang serta meninggalkan komen di sini

 
© TERATAK USANG All Rights Reserved