Aku Di Carta Popular

on Selasa, Januari 25, 2011

Assalamualaikum,
Salam 1 Dunia.

Di Carta Popular Blogged.my? Betul ke ni?
Sebenarnya aku dikhabarkan oleh En. Zul pemilik Zulkbo.com tentang hal tersebut. Terima kasih kerana khabarkan tentang berita gembira ini. Kalau aku tak karang entry baru dan ping blog, belum tentu saja-saja nak membuka blogged.my tu.

jam: 2.10 petang

Seperti yang anda lihat di atas, aku berada di nombor 5 Carta Popular Blogged.my. Bukan senang nak berada di Carta Popular. Setahun sekali pun susah melainkan entry anda benar-benar meletup. Tak sangka pula tajuk tersebut dapat menarik minat pengunjung blogged.my. Alhamdulillah.

Jam: 2.15 petang

Bila aku search kat enjin carian tentang Sinopsis Drama Gemilang TV3, Teratak Usang berada di page pertama walaupun di tangga yang ke 10. Sempat juga berada di muka depan walaupun sekejap.
Jam: 4.30 petang

Kali kedua aku buka blogged.my, tajuk Sinopsis Drama Gemilang TV3 berada di tangga ke 3 Carta Popular dan merupakan entry paling lama di carta popular iaitu selama 18 jam berbanding entry popular lain. Nampaknya semakin menaik tetapi apabila menggunakan enjin carian, Teratak Usang telah jatuh ke page kedua dan mungkin akan terus hanyut ke laut.

Namun begitu, hatiku tetap berbunga-bunga kerana baru pertama kali rasanya berada di Carta Popular blogged.my.

Entry sebelum ini:
Sinopsis Drama Gemilang TV3
Ranking: 5

18 comments

25 Januari 2011 5:50 PTG

Alhamdulillah bagus lah macam tu..

25 Januari 2011 5:53 PTG

tahniah iza...belalang jarang ping entry d sana.

25 Januari 2011 5:55 PTG

waaaa.bestnye..

25 Januari 2011 5:57 PTG

Assalam..

Tahniah krn berada dalam carta..

25 Januari 2011 6:47 PTG

wow tahniah dan steady tu, dah nampak caranya untuk jadi popular ni :D

25 Januari 2011 6:53 PTG

tahniah swemakin popular lepas ni bole le jd mcm red mummy..:)

25 Januari 2011 8:13 PTG

wah, famous lah lps ni..hehhe

25 Januari 2011 8:41 PTG

SALAM..
anda dah page rank 3
setahu saya memang patut
di muka depat..loading
lambat juga punca blog
di abaikan SERP..setakat ni
okey..banyak dah yang anda
buang saya lihat..he he
harapan nanti akan ke
PR-4

25 Januari 2011 10:51 PTG

tahniah iza.. mijie tak pernah pula bukak blogged.my tu. ni macam gengblogger jgk eyk..

25 Januari 2011 11:01 PTG

memang dh agak sinopsis drama tu akan meletup. memang ingat nak update psl tu, tak tak sempat. sibuk sikit. tahniah ye.

25 Januari 2011 11:24 PTG

@A-Y-I-E
Terima kasih krn sudi tinggalkan komen. Alhamdulillah la setakat ni..

@Belalang Hijau
Terima kasih. Owh, ya ka? iza ping je kat mana yg boleh ping..

@amie
A'a kan, bukan selalu macam tu..

@ozzy
W'salam..
Terima kasih..

@etomyam
Terima kasih..
hehe..

@LiFe KaMi
Terima kasih..
Uishh...jauh sgt tu.
Tak la sampai nak glamour macam Red mummy.

@TiKa LEh
Famous sehari je kot..

@zulkbo
W'salam.
InsyaAllah, Amin..harap2 masin mulut dan tulisan En. Zul. Bukan senang nak ke PR4 tu, jangan sebaliknya udah le..

@Mijie
Terima kasih
Tak la. blogged.my ni adalah tempat utk ping kan entry.

@RedBoys
Terima kasih. Tetiba je tergerak hati nak buat entry ttg tu lepas je tgk drama tu. Tak sangka pulak dapat sambutan.

26 Januari 2011 1:17 PG

tak pernah dapat carta popular kat blogged.my tuh.. huhu

26 Januari 2011 9:20 PG

Tahniah iza, baru tau pasal blogged.my nih.

26 Januari 2011 3:21 PTG

@zik
Jgn risau, satu hari nanti pasti merasa dok kat situ. Itu pun kalau ada entry yg gempaq la kot..hehe..

@fiza
Terima kasih,
Ya ka? Lepas ni boleh la ping kat situ..

26 Januari 2011 9:34 PTG

salam Iza.
Tahniah weii !! udah glemer ko ya ... he33

26 Januari 2011 10:05 PTG

@wachak
W'salam..
Terima kasih..
hehe...glemer kejap je wei..

26 Januari 2011 11:25 PTG

Tahniah kerana masuk TOP 10 di blogger.my
Bukan senang nak masuk 10 teratas, entri yang betul-betul menarik baru lepas.

:)

27 Januari 2011 12:58 PG

@Ikhwan
Terima kasih. Ya ka? Tak sangka tetiba je boleh masuk..

Catat Ulasan

Terima kasih kerana mengunjungi Teratak Usang serta meninggalkan komen di sini

 
© TERATAK USANG All Rights Reserved