Prestasi November 2010

on Rabu, Disember 01, 2010

Assalamualaikum dan Salam 1 Dunia.

Kita sudah berada di bulan terakhir dan penghujung tahun 2010. Ketika blog lain sedang maju ke hadapan berlangkah-langkah, Teratak Usang hanya dapat melangkah setapak. Teratak usang baru mula naik semula setelah aku tinggalkan selama hampir sebulan. Walaupun hanya naik sedikit, aku bersyukur kerana aku masih dapat up date blog.

Petang tadi, aku cuba taip "teratak" di Google seperti gambar di bawah:


Dulu aku pernah taip perkataan "teratak" dan terus muncul "teratak santai", "teratak maklang" dan macam-macam teratak lagi. Teratak Usang langsung tiada dalam senarai. Tetapi hari ni tiba-tiba "teratak usang" muncul di barisan pertama. Alhamdulillah, tepuk untuk diri sendiri.

Di atas ni pula graf Nuffnang yang turun naik tak menentu. Entah bila graf ini akan statik memandangkan aku akan dihantar balik ke kampung lagi 2 minggu. Balik kampung lagi... (dengan muka sedih)

Graf stats juga menunjukkan prestasi yang tidak stabil. Kemuncaknya hanya di bulan September.

InsyaAllah aku akan cuba buat yang terbaik untuk Teratak Usang. Aku telah remove widget yang kurang penting untuk meringankan lagi loadinnya. Pada yang setia menyokong aku, terima kasih ku ucapkan.
Ranking: 5

13 comments

1 Disember 2010 10:53 PTG

Dah kira okey ar tu duduk di tangga teratas carian google. Pencetus semangat untuk terus berblogging. Moga suksess :)

cuti-cuti malaysia ar kat kampung :)

1 Disember 2010 10:54 PTG

menarik ni, tak pernah cuba pulak taip nama blog..lepas ni nak cuba jugak :D

1 Disember 2010 11:11 PTG

tahniah.. adat berblogging.. turun naik menyeksakan.. :)

1 Disember 2010 11:45 PTG

bagus jugak prestasi blog nih. tahniah kak iza. teruskan berblog.

Latest Entri :
Tragedi Disember : Biar Lambat Asal Selamat

2 Disember 2010 12:24 PG

Salam,
bulan lepas kurang aktif bloggingkan? Harap bulan disember ni membuka lembaran baru lagi untuk Teratak Usang.. tahniah

2 Disember 2010 1:10 PG

usaha tangga kejayaan... go go go.. hehe

2 Disember 2010 1:17 PG

salam..
tahniah buat teratak usang
moga terus sukses..

2 Disember 2010 1:55 PG

wah.. banyak jugak tuh kak... sila transfer ..hehe

2 Disember 2010 9:08 PG

tahniah puan iza, nampaknya google dah semakin mesra dengan blog puan

2 Disember 2010 10:10 PG

@wachak
yup....
thanks....
ciss!!! ya la tu cuti2 malaysia kt kg. Dok tgk bendang (sawah) ja...

@etomyam
Cuba la...
blog dot com tak payah risau...

@cikgu isza
betul tu cikgu...
penat bebeno nk kejo trafik...

@eiela
boleh la...
terima kasih...
InsyaAllah..

@Kulanz Salleh
W'salam...
ya, bulan lepas kurang.InsyaAllah, terima kasih...

@Zairie Husin
ya, betul tu...

@zulkbo
W'salam...
Terima kasih...InsyaAllah..

@Zikri Husaini
tak banyak mana la, sikit je tu. itu bukan sehari tp utk seminggu. Dulu banyak tu utk sehari je kalau rajin cari trafik...

@mijie
sejak bila berpuan-puan ni???
hehe...terima kasih.InsyaAllah dalam usaha utk bermesra-mesraan dgn google dan SEO...

2 Disember 2010 4:07 PTG

wah. hebat dh tu.
atas sekali. trafik pon kencang gak tu. tahniah2

2 Disember 2010 7:12 PTG

@RedBoys
Tak la sehebat blogger lain, lagi kencang dari ni....apa2 pun,thanks...

6 Disember 2010 2:32 PTG

Itu kira terrer dah tu..tp kena compete dgn byk teratak lah kan..

Catat Ulasan

Terima kasih kerana mengunjungi Teratak Usang serta meninggalkan komen di sini

 
© TERATAK USANG All Rights Reserved