Tips Ghairah Untuk Si Gadis.

on Jumaat, Julai 02, 2010

Salam...

Menggigil tangan aku nak taip tajuk di atas. Sebenarnya aku sesaja check UV Nuffnang. Dah terlanjur check UV, aku pun try klik kata kekunci untuk hari ini. Masih panas lagi ni....

Cuba klik gambar untuk tumbesaran.....

Siapakah gerangannya yang mencari keyword tersebut? Nak tau siapa? Jeng..jeng..jeng...

Pada gadis-gadis remaja, andartu mahupun andalusia yang search keyword tersebut, anda telah tersilap masuk ke Teratak Usang. Teratak ini hanyalah teratak usang semata-mata, tidak lebih dan tidak kurang. Adakah isteri-isteri yang search keyword tu? Rasanya tak kot. Banyak buku di pasaran yang boleh di beli untuk pasangan suami isteri.

Ok, ni ada sedikit tips sisipan untuk si gadis.
1. Berpakaian sopan dan menutup aurat.
2. Tundukkan sedikit pandangan ketika berjalan.
3. Elakkan memakai pakaian dan perhiasan yang boleh mengundang maksiat.
4. Jangan meninggalkan solat kerana solat yang sempurna dapat mencegah dari melakukan perbuatan maksiat dan dimurkai Allah.
5. Sentiasa ingatkan Allah dan balasan yang bakal kita terima atas perbuatan kita.

Insaflah wahai insan....
Terlalu banyak kes mengandung anak luar nikah dan kes buang anak sekarang ni...
Kenapa nak buat lelaki ghairah? Dosa tu....
Ranking: 5

25 comments

3 Julai 2010 3:08 PG

salam..tips yang ringkas tapi sangat bermanfaat untuk para wanita semoga dijauhkan dari maksiat..

3 Julai 2010 8:10 PG

salam sis
macam2 kan yang boleh terlink walaupun tak berkaitan..

3 Julai 2010 8:55 PTG

@Thoha
W'salam....
InsyaAllah...

@ummu
W'salam...
Ya la....

4 Julai 2010 1:11 PTG

setuju!!! :D

4 Julai 2010 3:17 PTG

salam..
macam-macam
kenapa jadi begitu erk?

4 Julai 2010 6:00 PTG

@Nur Su'aidah
:)

@zulkbo
W'salam....
biasa la, dunia sekarang....

4 Julai 2010 10:39 PTG

salam
huhu tu la entah cemane la kadang2 keyword yg tak di jangka..

yg lg hairan, benda mcm tu pon nak search ke? huhu pelik2 kan

5 Julai 2010 8:09 PG

@padin
W'salam...
Mungkin sebab benda ni tak diajar di sekolah, jadi di internet la tempat untuk belajar segala ilmu yang tak diajar.

5 Julai 2010 9:40 PG

isk3x..
nauzubilla..
mintak simpang

5 Julai 2010 9:52 PG

@Aniz izyan Abd Rahman
InsyaAllah...

5 Julai 2010 3:38 PTG

kalau isteri-isteri yang search keyword tu tak merisaukan sangat.. mungkin tu nak cari tips utk menggoda suami sendiri.. tapi kalau gadis2 atau isteri yg search bukan utk suami.. mmg agak merisaukan juga tu..

5 Julai 2010 3:42 PTG

A'a, betul tu. Kalau nk menggoda suami sendiri mmg tak ada masalah....

5 Julai 2010 4:37 PTG

kadang2 terkeluarnya keyword macam tu sebab macam niche dalam blog kita ada terkena sikit keyword tu..mungkin atas sebab perkataan lelaki ke pun boleh tertarik keyword itu.

Tapi saya respek iza tetap memberi tips yang mereka cari,malah lebih bermakna untuk mereka aplikasikan..tahniah..

.http://www.kuehtart.com

6 Julai 2010 1:03 PG

heran heran , kdg2 keyword yg kita nak org dtg org tak dtg yang kita tak suruh yg tu dia datang ehehe

6 Julai 2010 2:54 PG

dh nama pun teratak usang ape ke halnye search benda lah tu semua... aishh... kot ye pun g laa cari yg logik2 sikit.. huh!!

bahaya gak tuh... macam ne boleh ada orang cari...

7 Julai 2010 9:28 PG

dah lawat blog gua??? nice2.. lu buat blog mmg cun.. best2..

7 Julai 2010 9:36 PG

@Hamzah lan
Aku dah lawat, baru 1st time.huhu straight to the point blog ko ek.

Thanks puji blog aku....

7 Julai 2010 4:11 PTG

nie orang yang ngah ....... fhm2 je la ea.. hehe

my recent post:
Germany... aku support kau

7 Julai 2010 4:48 PTG

Hi, Visiting here..Very nice..luv ur blog...Very special for u.. Don’t Miss it!

8 Julai 2010 12:20 PG

@zairie
Ya ka? tak terfikir pulak....
mmmmmm, mungkin jgk kan....

@suhaisweet
Thanks.... :)

8 Julai 2010 3:02 PTG

aduhaii..bende mcm tu pun nak gugel gak..aish :P

8 Julai 2010 4:34 PTG

@ice♥ice
mgkin tak ada belajar kat sekolah kot, nak tanya malu.

8 Julai 2010 4:41 PTG

@Sendra
Ooo ya ka?
Terima kasih... :)

@nuriz
Sbb tak ada, itu yg orang cari agaknya....

@zaza
A'a...betul tu. ada apa dgn teratak usang? dah nak roboh pun. Tapi tak salah kalau bertandang utk tingkatkan trafik blog...hehe...

@Zikr the Jalanan Sepi Perantau
Mungkin org ingat ada "SESUATU" di teratak usang agaknya :)

9 Julai 2010 12:47 PTG

ish ish ish. selalu sgt org cari keyword lucah2 cmni. apa nk jadi laaa

Catat Ulasan

Terima kasih kerana mengunjungi Teratak Usang serta meninggalkan komen di sini

 
© TERATAK USANG All Rights Reserved