Baby Cardigan

on Selasa, Disember 25, 2012

Assalamualaikum,
Salam Sejahtera, Salam 1 Dunia.

Ketika post ini di publish, aku mungkin sudah berangkat ke luar negara. Dua hari lepas, aku pulun siapkan baby dress ini untuk sertai pertandingan Crochet A-Long (CAL) dan juga untuk anak kecilku gunakan di luar negara nanti.

Berkenaan contest CAL tersebut, peserta diberikan banyak pilihan untuk menggunakan stitch yang disukai di bahagian leher baju dan juga badan baju.

Oleh itu, tidak akan ada dress atau cardigan yang serupa atau sama pattern keseluruhannya. Aku memilih untuk menggunakan stitch yang simple dan mampu untuk disiapkan dalam masa yang singkat disebabkan kesuntukan masa juga kesibukan berpindah rumah.

Kalau ada yang berminat nak cuba, aku sertakan diagram stitch yang aku gunakan untuk badan dress.

Itu sahaja yang termampu aku buat selama 2 hari. Dah tak sempat lagi dah nak keluar cari benang, jadi buat dengan benang yang ada saja. Lepas ni mungkin ada lagi dress atau cardigan yang akan aku buat, InsyaAllah. Order dari seorang nurse dari Penang.
Ranking: 5

8 comments

25 Disember 2012 7:02 PG

as salam,,, salam ukhwah pertama kali singgah semalam ikut je hari ni baru nak menegur, nak ke mana....

25 Disember 2012 2:48 PTG

hohohoho....nice one. baby pon ada cardigan gak ye.

25 Disember 2012 10:00 PTG

comel cardigannya. warna pun cantik.

25 Disember 2012 11:55 PTG

selamat jalan2 dan selamat makan angin

26 Disember 2012 1:07 PTG

alahai comelnyer..:)

26 Disember 2012 11:21 PTG

mmg kiut la..:)

23 November 2015 10:40 PG

Di sinilah Terjangkau Xmas Penawaran pinjaman yang akan mengubah hidup Anda
pernah,
Saya Mr James pak pemberi pinjaman pinjaman bersertifikat, saya menawarkan pinjaman kepada
sektor individu dan masyarakat yang membutuhkan bantuan keuangan
di tingkat bunga rendah dari 2%. Kredit buruk diterima, Persyaratan dan
Kondisi yang sangat sederhana dan considerate.You tidak akan menyesal
apapun dalam transaksi pinjaman ini karena saya akan membuat Anda tersenyum.

Aku Mr James paket, akan membuat yang terbaik dari jasa saya untuk semua
borrowers.You sah tidak akan kecewa dengan saya dalam hal ini
transaksi karena Anda tidak dilahirkan untuk menjadi pecundang, ada yang tertarik
klien harus menghubungi saya Asap via Email (jamespackloanfirm@gmail.com)
untuk hasil lebih lanjut.

Silahkan mengisi formulir aplikasi di bawah ini dan mendapatkan kembali jika tertarik dan
Anda akan senang mengetahui pemberi pinjaman kredit seperti Mr James pack

DATA peminjam

1) Nama Lengkap:
2) Negara:
3) alamat:
4) Negara:
5) Sex:
6) Status Pernikahan:
7) Pekerjaan:
8) Nomor Telepon:
10) Pendapatan Bulanan:
11) berikutnya Kin:
12) Jumlah Pinjaman Dibutuhkan:
13) Durasi Pinjaman:
14) Tujuan Pinjaman:

Segera setelah Anda mengisi formulir di atas, saya akan mengirimkan Syarat pinjaman saya Dan
Kondisi Asap agar kita untuk melanjutkan.

Aku akan melihat ke depan untuk mendengar dari Anda sehingga untuk melanjutkan.
 Dengan Hormat,

29 November 2016 12:17 PG

Hello,

Adakah anda memerlukan pinjaman? Adakah anda ingin untuk membayar bil-bil anda? Adakah anda mahu
mengembangkan perniagaan anda? Apa yang anda perlu lakukan adalah untuk kembali kepada kami untuk lebih
maklumat mengenai cara untuk bermula, dan anda akan dapat? Pinjaman yang anda inginkan.
Tawaran ini adalah terbuka kepada semua, bahawa maklumat di bawah ini hendaklah dikembalikan semula pada
masa. Sila ambil perhatian bahawa syarat-syarat pinjaman kami adalah 3% kadar faedah. anda
mesti memberikan kami maklumat yang diminta di bawah kerana ia membolehkan kami untuk menyediakan
anda dengan syarat-syarat kredit yang anda masukkan untuk memaklumkan jumlah pinjaman yang tepat.
jika Berminat dengan pinjaman dari syarikat kami. anda diminta
untuk mengisi maklumat yang disediakan di bawah dan kembali kepada kami untuk meneruskan daripada
transaksi pinjaman anda.

Isi Maklumat Ini Di bawah:

borang permohonan pinjaman {talian}
1) nama: ----------------------------
2) Negara: --------------------------
3) Pekerjaan: ---------------------
4) Status perkahwinan: -------------------
5) Nombor telefon sah: ----------
6) Bulanan Tempoh pendapatan / Pinjaman: ---------------
7) Alamat: ---------------------------------------------
8) Tujuan pinjaman: -----------------------
9) Jumlah Pinjaman yang diperlukan: ---------------------------
10) Pernahkah anda memohon pinjaman sebelum: --------

E-MAIL: scottminduekeloanfirm@gmail.com

Regards Kind,

Mr Scott Mindueke.

Catat Ulasan

Terima kasih kerana mengunjungi Teratak Usang serta meninggalkan komen di sini

 
© TERATAK USANG All Rights Reserved