Rahsia Buffered Earning Nuffnang

on Isnin, Julai 09, 2012

Assalamualaikum,
Salam Sejahtera, Salam 1 Dunia.


Syukur, Alhamdulillah. Ada rezeki bertandang walaupun tak banyak. Sekarang ni sudah bulan Julai. Selama 7 bulan, duit dari BE belum pun mencecah RM100. Entah bila Nuffnang bagi Buffered Earning, aku pun tak sedar. Tiba-tiba saja ada 3 dan satu di antaranya sudah ada hasil walaupun tak banyak mana.

Itu sahaja untuk up date hari ni. Masih dalam mood malas.
Ranking: 5

58 comments

9 Julai 2012 12:30 PG

macam mana kita nak tau nuffnang ada bagi kita BE ye??

9 Julai 2012 12:35 PG

salam..
BE di zulkbo.com
hanya tinggal sejarah..
almaklum dah pasang Innity
Nuffnang sombong dengan saya

9 Julai 2012 12:36 PG

dalam malas,tetiba bertukar
template nih..kenapa erkk?

9 Julai 2012 1:16 PG

x penah pun dapat BE.. :(

9 Julai 2012 1:24 PG

Alhamdulillah. Rezeki tu :D Semoga lepas ni dapat lebih banyak!

9 Julai 2012 8:29 PG

rezeki tu, alhamdulillah..

9 Julai 2012 9:55 PG

W'salam
innity lagi masyuk.
Blogger macam saya ni hanya layak untuk nuffnang je..

9 Julai 2012 11:41 PG

Rezeki...tahniah.

9 Julai 2012 12:35 PTG

jarang tul nak dapat BE..tapi tak kesah sangat pun..yang penting alexa ranking semakin meningkat..hehehe

9 Julai 2012 1:14 PTG

rezeki. haha... Tapi iklan nuff kat laman akak ni jarang buka. Asyik yang "saya siarkan iklan". Akak boleh tukar2 poin kat ruangan survey nuff supaya boleh dpt macam2 iklan. say alak dah malas dengan nuff. Lol.

9 Julai 2012 1:15 PTG

rezki menjelang ramadhan

9 Julai 2012 1:48 PTG

@rahman
Ya, Alhamdulillah..

9 Julai 2012 1:49 PTG

@fiza
Alhamdulillah, terima kasih.

9 Julai 2012 1:50 PTG

@pipoq
Sekarang ni memang susah nak dapat BE.

9 Julai 2012 1:51 PTG

@Apple
Ya..hehe..
Tengok la kalau rajin boleh masuk ke ruangan tu..kadang2 malas nak klik situ..

shahblogger
9 Julai 2012 1:52 PTG

@Iza Teratak Usang High siggest : azamkan diri buang terus iklan nuffnang. n try focus target adsense dan innity. Insyallah kalo sume hal focus, tiap² bulan dapat revenue melebihi pendapatan bekerja di luar sana :D

Saya berhenti kerja goverment tak pernah menyesal. Syukur diberikan jalan yg disukai dan dimurahkan rezeki.

Semoga berjaya, amin.

9 Julai 2012 2:34 PTG

@shahblogger
Wahh..ni kata2 yang boleh naikkan semangat saya ni..InsyaAllah, mudah-mudahan, Amin..

9 Julai 2012 3:37 PTG

Alhamdulillah.

Rezeki.

Tang tukar tema blog, memang perasan juga. Suka yang ni terasa ringan bersih suci tanpa was-was. Ngehee.

9 Julai 2012 3:50 PTG

@Noorizal Ramly
Ya, syukur..
terima kasih, ingatkan tak ada yang perasan..hehe..

9 Julai 2012 7:32 PTG

@Boni JLL3
Boleh check dalam akaun Nuff kita. Pelik soalan ni. Tak kan tak tau tentang nuffnang yg femes tu?

9 Julai 2012 7:33 PTG

@Bro Zulkbo
Sebab template thesis ni ada versi 2 yg lebih superb. Bab nk edit blog,tak boleh malas2.
En zul sorg yg perasan template bertukar..hehe..

9 Julai 2012 7:35 PTG

@fuzore
Sampai masanya nanti, ada la rezeki tu.

9 Julai 2012 8:31 PTG

tahniah. kira banyak gak dapat tu..

9 Julai 2012 8:33 PTG

susah nk dapat BE..:(

9 Julai 2012 9:11 PTG

pergh! tahniah..untungla..:)

9 Julai 2012 9:18 PTG

seronok betul dapat BE

9 Julai 2012 9:25 PTG

Sudah setahun lebih pasang iklan,
Pasang iklan Nuffnang dekat 1 tahun,
Nampak gaya 1 sen pun tak masuk akaun,
Mungkin 10 tahun baru dapat jalan.

9 Julai 2012 10:45 PTG

tahniah..murah rezeki :)

9 Julai 2012 10:50 PTG

arepnakbebel.com pon ade gak dapat BE bulan julai nih..tapi x byk macam kamu lah..hehe

10 Julai 2012 12:21 PG

Apa lagi akak. Kasi betul2 punya BE tu. Biar mencanak 3 angka. Hehehe

10 Julai 2012 10:12 PG

Great you have earning there! I wish mine also get.. :)

10 Julai 2012 10:27 PG

alhamdulillah...

10 Julai 2012 1:30 PTG

@titan
Terima kasih.
Alhamdulillah la..

10 Julai 2012 1:31 PTG

@hazanis
betul..

10 Julai 2012 1:31 PTG

@Wanabe PJ
terima kasih..hehe.

10 Julai 2012 1:31 PTG

@Sharinginfoz
Ya,seronok la tapi mood pulak malas

10 Julai 2012 1:32 PTG

@sensasi2020.blogspot.com
Kalau tak ada BE, memang payah nak masuk duit.

10 Julai 2012 1:33 PTG

@jebengotai
Alhamdulillah..

10 Julai 2012 1:33 PTG

@luqman zakaria
Ya ka? tahniah. Ok la tu, ada jugak kan.

10 Julai 2012 1:34 PTG

@ProfHariz
Fuhh...InsyaAllah.hehe..

10 Julai 2012 1:34 PTG

@Ginny Hana ◕‿◕。
Thanks...maybe soon..

10 Julai 2012 1:35 PTG

@anuar ab bakar
Thanks.

10 Julai 2012 1:52 PTG

rezeki 2..tahniah :)

10 Julai 2012 2:12 PTG

Tanniah dapat rezeki daripada Nuff. :-)

10 Julai 2012 2:16 PTG

@eja samad
terima kasih

10 Julai 2012 2:22 PTG

@akubiomed
Terima kasih.

10 Julai 2012 3:43 PTG

@Iza Teratak Usang ehhe...nampak perubahan ketara, terutamanya font thesis ni =)

10 Julai 2012 3:44 PTG

tahniah yer...

sat lagi dapat cashoutlah tu..kot2 sebelum raya...ok jugak =)

10 Julai 2012 5:55 PTG

doa byk2 pasni heeee

10 Julai 2012 11:43 PTG

@hafizmd
Terima kasih..
InsyaAllah.

10 Julai 2012 11:43 PTG

@suri
Ya.

10 Julai 2012 11:45 PTG

@hafizmd
Terima kasih kerana perasan jugak.hehe..

11 Julai 2012 11:50 PG

Tahniah kak, moga masyukk ye:)

Myra bulan 7 ni taklekat BE lagi :(

13 Julai 2012 8:46 PG

alhamdulillah...saya tak de BE pun tahun ni...

13 Julai 2012 3:13 PTG

Alhamdulillah..Bolehla share2 tips2 BE ni..

Supian Mustapa Menulis Tentang: Antara Kad Kahwin Kreatif terhangat di Malaysia.

15 Julai 2012 1:04 PG

Waaah..terus masuk 3 skali..best best... :)

16 Julai 2012 11:34 PTG

@Iza Teratak Usang eh shah siap berhenti kerja?? wow makin ramai blogger berhenti kerja fokus blogging ek..

16 Julai 2012 11:35 PTG

tahniah..thn ni ciktom xmerasa be lg stakat ni...hihi

Catat Ulasan

Terima kasih kerana mengunjungi Teratak Usang serta meninggalkan komen di sini

 
© TERATAK USANG All Rights Reserved