Selamat Hari Lahir Mak.

on Ahad, April 29, 2012

Assalamualaikum,
Salam Sejahtera, Salam 1 Dunia.

Hari ini merupakan ulangtahun kelahiran mak mertuaku yang ke....53 tahun, kalau tak silap aku.


Selamat Hari Lahir Mak.
Moga panjang umur, murah rezeki, sentiasa sihat, dikukuhkan dengan sifat sabar, ditetapkan iman dan diberi kesihatan yang baik.
Engkaulah ibu mertua yang terbaik di dunia.
Sentiasa sabar dengan kerenah anak-anak, menantu-menantu dan cucu-cucu.
Tak lupa juga masakan mak adalah yang terbaik.
Maafkan aku kiranya aku ada berbuat salah atau mengguriskan hatimu tanpa ku sedar.
Jasamu akan ku kenang hingga ke akhir hayatku.
Terima kasih mak atas segala pengorbananmu untukku sepanjang aku menjadi menantumu...

Mak dan Ayah mertua di Taman Negara.

Nak bagi apa ya sempena Birthday mak mertuaku ni? Ada sebarang cadangan?
Ranking: 5

14 comments

29 April 2012 2:04 PG

Moga mak mertua iza sentiasa gembira dannsihat sejahtera

29 April 2012 2:14 PG

salam..
ermm..edisi bodek mak mertua nampak?
he he..semoga mak sihat dan gembira
selalau hendaknya..dimurahkan rezeki

29 April 2012 6:00 PG

Bagi kin ela buat baju kurung..raya nak dekat dah ni..hehe..jemput singgah blog..

29 April 2012 6:00 PG

#kain

29 April 2012 6:33 PG

ini mesti menantu pilihan mertua ini... menantu solehah....

29 April 2012 11:38 PG

W'salam..
Mana ada bodek..
mak mertua saya tak baca kot blog saya ni...hehe..

29 April 2012 11:39 PG

Dulu pernah bagi kain ela dah.
Ok jugak tu.

29 April 2012 11:43 PG

Mak mertua saya ada 3 orang menantu je. Seorang lelaki, 2 orang perempuan. Bukan juga menantu pilihan tapi InsyaAllah nak juga menjadi menantu solehah..

29 April 2012 5:05 PTG

mak mertuaku lambat lagi besdaynye..hehehe...selalu tu buat join besday ngan anak je sebab selang sehari tarikhnya..

29 April 2012 5:48 PTG

Wah ada entri khas untuk mak mertua. Selamat hari lahir ibu. :-)

29 April 2012 7:09 PTG

jasa ibu-bapa sangat besar... selamat hari jadi untuk ur mum

29 April 2012 9:08 PTG

selamat hari lahir..

29 April 2012 11:37 PTG

Terima kasih semua..

29 April 2012 11:55 PTG

selamat hari lahir..
semoga panjang umur

Catat Ulasan

Terima kasih kerana mengunjungi Teratak Usang serta meninggalkan komen di sini

 
© TERATAK USANG All Rights Reserved