Saguhati Dari Anjung Streamyx

on Khamis, April 07, 2011

Assalamualaikum,
Salam 1 Dunia.

Klik untuk tumbesaran

Ketika membuka Facebook, Anjung Streamyx telah mengumumkan pemenang contest yang dianjurkan. Lebih kurang jam 12 tengahari ini dapat email dari Anjung Streamyx mengatakan aku merupakan Pemenang Contest Anjung Streamyx. Alhamdulillah, saguhati pun rezeki juga.

Contest tersebut telah berlangsung selama sebulan. Tempat pertama dimenangi oleh Zulhusmi- muhammadzulhusmi.blogspot.com (RM150), tempat kedua oleh Zikri Husaini- zikrihusaini.com (RM100), tempat ketiga oleh Faizal-ohcikgu.com (RM70) dan 10 hadiah saguhati (RM15). TAHNIAH pada semua pemenang.
Ranking: 5

7 comments

7 April 2011 4:43 PTG

Salam kak Iza..
akk rajin masuk contest, dlm byk2 tu mesti akn ada rezeki kan..tahniah :)

7 April 2011 4:44 PTG

Tahniah iza.

7 April 2011 6:17 PTG

waahhh..tahniah2..saguhati pun hadiah jugak..better dari tak dapat langsung..kn?

7 April 2011 9:59 PTG

Tahniah, memang rajin betul masuk contest ya

7 April 2011 10:42 PTG

salam..
tahniah..
ermmm..rezeki jangan di tolak..
RM 15 boleh beli beras banyak tu
:)

7 April 2011 11:50 PTG

tahniah ye..hari tu nk join x smpt langsung..Rm15 pon kira dh banyak..alhamdulillah

8 April 2011 10:35 PG

@adele
W'salam..
Ya la, dlm byk2 mesti terkena 1 kan...sama2 :)

@fiza
Terima kasih.

@blackrosehunter
A'a betul tu..

@Sharinginfoz
Rajin jgk la kalau contest tu mudah sambil up date blog..hehe..

@zulkbo
W'salam.
Terima kasih..
ya, rezeki jgn ditolak..

@Adyshariz
Tak pe, lain laki ada lg..

Catat Ulasan

Terima kasih kerana mengunjungi Teratak Usang serta meninggalkan komen di sini

 
© TERATAK USANG All Rights Reserved