Gangguan Sementara.

on Jumaat, Februari 04, 2011

Assalamualaikum,
Salam 1 dunia.

Untuk pengetahuan anda, blog ini sedang dalam proses baikpulih. Maaf, segala kesulitan amat dikesali. Blog ini akan beroperasi seperti biasa apabila ter"publish"nya entry terbaru selepas entry ini. Kerja-kerja blogwalking dan membalas jejak akan beroperasi seperti biasa apabila adanya jejak yang ditinggalkan di shoutmix ini.

Bagi memperbaiki mutu loading, meringankan lagi blog dan sebagainya dalam Teratak Usang, anda dialu-alukan untuk memberi cadangan yang bernas. Segala cadangan dan saranan anda akan dipertimbangkan bagi memperbaiki segala kelemahan dan kekurangan Teratak Usang.

Segala sokongan anda amat dihargai dan didahulukan dengan ucapan terima kasih. Jompa lagi di entry akan datang.
Assalamualaikum.


Entry Sebelum ini:
Prestasi Januari 2011
Ranking: 5

7 comments

4 Februari 2011 7:21 PTG

sis.. nak ringan kan blog, sis kena letak widget yang betul2 penting dekat blog.. sy rasa sis tahu eidget apa yang penting untuk blog sis.. pastu dah settle semua, rasa nya boleh buat compress template.. maybe boleh kurangkan sikit berat blog...

4 Februari 2011 7:38 PTG

Rajin nyer menggodek blog.






~ sdg mencari semangat yg hilang ...

4 Februari 2011 10:33 PTG

salam...kuat buat renovation..maklum le..tetamu banyak..untuk keselesaan...

5 Februari 2011 3:04 PG

wah pertukaran yang mendadak..

5 Februari 2011 10:24 PTG

@Zairie Husin
Compress template tu susah sikit la nak buat sebab nanti susah nak edit html. Semuanya nampak rapat2 kalau buat benda tu....

@wachak
Time BE tak ada ni la nak kena godek.Kalau BE ada, syg jgk.
p/s:dapat ketera baru, semangat pun dah hilang ek?

@abadi romeo
W'salam..
Nak maju, kena nak renovate sikit.

@zik
yup! Segera bertindak..

9 Februari 2011 12:32 PG

salam..
terlepas pulak entri nih
he he..apa pun cubaan yang
baik dalam menaiktaraf blog
PR-03 nih

9 Februari 2011 1:15 PTG

@zulkbo
W'salam..
Ya ka?hehe...
InsyaAllah..

Catat Ulasan

Terima kasih kerana mengunjungi Teratak Usang serta meninggalkan komen di sini

 
© TERATAK USANG All Rights Reserved