Prestasi Julai Teratak Usang.

on Isnin, Ogos 02, 2010

Salam pagi Isnin.

Buat pertama kalinya aku memaparkan prestasi UV untuk bulan Julai. Alhamdulillah walaupun tidak setinggi trafik rakan blogger lain tapi aku amat bersyukur. InsyaAllah aku akan cuba sedaya upaya untuk maintainkan trafik untuk bulak-bulan akan datang. Moga-moga dengan kedatangan bulan Ramadan dalam seminggu lagi, diharapkan tidak terlalu banyak menjejaskan UV.


Sebagai seorang surirumah yang merangkap isteri dan ibu kepada anakku, mungkin rutin harian sedikit terganggu dengan kedatangan Ramadan yang mulia ini terutamanya di waktu petang, malam dan awal pagi.

Prestasi untuk bulan julai menuntukkan UV sepanjang minggu melebihi 900. Dengan adanya (maintain) UV selama 3 minggu berturut-turut, aku telah menerima Buffered Earning pada minggu terakhir bulan julai. Syukur Alhamdulillah.

Terima kasih pada semua pengunjung Teratak Usang kerana anda telah menyumbangkan trafik untuk Teratakku ini. Terima kasih juga pada Nuffnang dan Advertiser kerana sudi menggunakan Teratakku segabai medium pengiklanan.
Ranking: 5

7 comments

2 Ogos 2010 9:27 PG

nice.. keep it up =)

2 Ogos 2010 2:31 PTG

tahniah iza..harap2 terus meningkat..:)

2 Ogos 2010 4:41 PTG

@ken
Thanks...

@mijie
Terima kasih....
InsyaAllah...

2 Ogos 2010 9:32 PTG

pherghhh ... dekat seribu tu UV
seminggu. tu yg selalu wa tempek
kat cni tumpang traffic tu ...
hikhikhik

~ taniah atas pencapaian dan usaha ko :)

2 Ogos 2010 10:51 PTG

@wachak
Terima kasih la sebab ko pun selalu menyumbangkan trafik utk aku....

3 Ogos 2010 3:11 PTG

perghh! mantap tuuuuu
tahniah la :)

ps: try guna google analytics punya stats plak. lebih telus dan jujur (kadang2 kejam) hehe

3 Ogos 2010 4:39 PTG

@zaryl
Terima kasih...syukur Alhamdulillah...tp ramai lg blogger tegar yg lebih mantap trafiknya....trafik ni tak seberapa...
Thanks...nanti nak try cdgn tu...

Catat Ulasan

Terima kasih kerana mengunjungi Teratak Usang serta meninggalkan komen di sini

 
© TERATAK USANG All Rights Reserved