Anugerah Blogger Tegar.

on Selasa, Ogos 03, 2010

Salam......

Ini adalah award yang disampaikan oleh seorang rakan blogger iaitu saudara Alessandro kepadaku melalui shoutbox. Terima kasih.....


Akukah blogger tegar???
Ya la kot. Walaupun aku sibuk menguruskan rumahtangga, belum pernah aku miss untuk membuka blog kesayanganku ini. Kalau aku tak buka blog sehari, dua hari atau berhari-hari, bermakna aku mungkin balik ke kampung (boleh juga buka walaupun sekejap), pergi bercuti, line internet problem atau dipotong (belum pernah lagi la) atau sesuatu telah menimpa diriku (Nauzubillah...)

Kepada sesiapa yang rasa dirinya blogger tegar, sudi-sudikanlah layan diri anda untuk memgambil award di atas.
Ranking: 5

12 comments

3 Ogos 2010 2:31 PG

salam...
tegar tak pa
jangan baloq liat
he he..

***tak faham refer sini:
http://izzirfarhan-hansz.blogspot.com/2010/08/mari-belajar-bahasa-orang-kedah.html

3 Ogos 2010 7:49 PG

tahniah kak.. ;)

3 Ogos 2010 8:05 PG

@zulkbo
W'salam...

Betui....
***paham sgt2, saya kn org Kedah. Kalau baloq liat, kena cari ghegih nyior la libas belakang...hehe..

@Kimie Hashim
Terima kasih.

3 Ogos 2010 8:30 PG

memang seronok update baca blog hari2 kan... macam kita baca newspaper or tengok tv berita le

Blog Sharinginfoz Dirompak

3 Ogos 2010 8:40 PG

@Sharinginfoz
A'a...informasi di hujung jari. Kalau tak bula blog sehari dua, rasa macam kita ketinggalan sesuatu berita / isu terkini....

3 Ogos 2010 3:26 PTG

tahniah!!

Buffered Earnings

3 Ogos 2010 4:28 PTG

mmg ramai yg wat award skrg ni kan..

Jom Jalan-Jalan Di i-City

3 Ogos 2010 4:33 PTG

@arek
Terima kasih...

@velasrizal
Ya...kisah award ni mmg tak pernah habis..

3 Ogos 2010 5:56 PTG

tegar la tu bru dpt award..tahniah..

3 Ogos 2010 7:14 PTG

@LiFe KaMi
Terima kasih...

Tanpa Nama
19 Februari 2013 2:55 PTG

[url=http://cialisnowdirect.com/#ojhdq]buy generic cialis[/url] - cialis 10 mg , http://cialisnowdirect.com/#myopv cialis without prescription

Tanpa Nama
9 Mac 2013 9:39 PG

[url=http://buyonlineaccutanenow.com/#zwafm]buy accutane online[/url] - accutane 5 mg , http://buyonlineaccutanenow.com/#fbmvo accutane without prescription

Catat Ulasan

Terima kasih kerana mengunjungi Teratak Usang serta meninggalkan komen di sini

 
© TERATAK USANG All Rights Reserved