Happy Tag

on Jumaat, Mei 28, 2010


Assalamualaikum, kali ini aku ditag oleh Naem, semakin ditolak semakin ada je yang mentag. Ok, aku cuba jawab mana yang termampu. Apa soalan-soalannya?

1.Adakah anda happy sekarang?
Kalau sekarang ni.....50-50 la. Sebab pertama, my hubby dah bertolak ke Royal Belum untuk casting. Gila memancing bapak toman. Sebab kedua, hari ni boleh relax sikit dan tengok-tengok blog sebab tak payah susah-susah masak seperti selalu. Bukan tak masak langsung, masak simple-simple je.

2.Kenapa anda Happy?
Opppssss......dah terjawab kat atas rupanya.

3.Apakah benda yang boleh membuatkan anda happy?
Kalau tak kena marah atau bersedih, happy selalu la.

4.Pernahkah anda menerima tag??
Sila lihat di side bar blog.

5.Nyatakan warna yang anda suka.
Hitam, putih, coklat....

6.Beritahu 9 orang yang anda mahu tag.
1. Ery Farieha
2. Ney
3. Ijai
4. RON
5. Freakster
6. Taib
7. Nichkhun
8. Marina
9. Yas


7.Tuliskan sesuatu tentang orang yang anda tag.Tulis panjang bejela pon takpa.
Ery Farieha ni pantang jumpa kamera, ada je tempat nk dia nk posing sambil sengetkan kepala. Ney pula masih lagi belajar dan khabarnya akan sambung ke Kuantan, betul ke? Ijai selalu je nak cakap dan bila dia bercakap, orang lain perlu dengar, jangan bunyikan suara. RON dan Freakster juga seorang student tapi berminat untuk berblog. Manakala Taib adalah usahawan tani dan Nichkhun pula sentiasa menulis untuk dirinya senditi. Marina adalah anak kepada seorang lelaki yang bernama Bob. Yas adalah anak jati Pahang Darul Makmur.

8.Adakah anda happy dengan apa yang ada?
Alhamdulillah....syukur nikmat yang Allah berikan.

Sekian terima kasih. Itu sahaja soalan yang ditanya untuk kali ini. Jadi, kepada yang telah tertag, sila ambil tag anda dan tinggalkan komen di bawah ini. Kerjasama anda amat dihargai.
Ranking: 5

7 comments

28 Mei 2010 11:02 PG

hurhuhrurh..memang happy...:) ngeee

28 Mei 2010 12:27 PTG

ijai memang suka cakap,ijai suka dengar orang bercakap..thanks ye

28 Mei 2010 12:50 PTG

Dah jawab tag..tak aci, RON dan freakster adalah orang yg sama..haha
http://ron7.net/2010/05/my-1st-tag/

28 Mei 2010 1:53 PTG

heee (:

tenkiu tag~ naty ney wat ea!~

28 Mei 2010 9:03 PTG

hepi..sebab cuti....hehe

29 Mei 2010 1:15 PG

sengetkan kepala?
hhuhuhuhuh ceytt skodeng ye =P

29 Mei 2010 1:46 PG

Tima kasih Azilas...

Hu4...baru jer wat n3 TAG nih...nmpaknye kene edit semula laa...ape pun terima kasih bebanyak wat AZi!!
Nanti yas edit blk yerr!!!
Smlm ngantuk sgt...kepala dh angguk kirin kanan...kul 2 kott..trus tidurr!!

Catat Ulasan

Terima kasih kerana mengunjungi Teratak Usang serta meninggalkan komen di sini

 
© TERATAK USANG All Rights Reserved