Jangan Tertipu...

on Isnin, November 09, 2009

Assalammualaikum Al Muslimin dan sahabat-sahabat semua....
Mungkin ada yang dah dapat email seperti ini.
Hari ini saya ada terima email dari ayah di kg. Jadi, saya ingin berkongsi sedikit info. Sila baca dan edarkan kepada sesiapa yg bernama Muslim...



Yang pasti........... ini bukan ayat al-Quran......
Semoga kita semua berhati2 jangan sampai terbeli dan digantung di rumah kita.
Sebarkan dan maklumkan kepada semua saudara2 kita.
Jangan biarkan kita di perbodohkan oleh org2 KAFIR ..............

Perhatian:
Kalau ternampak penghujungnya ditulis

"Surah Injilu Matay" (Terus reject)

Itulah agenda Kristian, maka berhati-hatilah.....Jangan terpedaya pada
rupanya sahaja tetapi tengok dan selidikilah isinya juga... tengok
keseluruhan. Memang ianya nampak cantik sekiranya dibuat untuk
menghiasi dinding rumah, Hhmm.... sekali pandang macam ayat/kalimah
Al-Quran......sebenar ayat Bible.

PERINGAT size="3" face="Times New Roman">
Bermula pada 21-08-2006 lalu,Sebuah Gereja di Damansara telah
mengedarkan Kitab Injil dalam bahasa Melayu dinamakan AL-KITAB.
Jangan Terpedaya dgn kitab ini.Dalam pada itu 3 jenama Air mineral
juga telah di edarkan dan telah berada di pasaran.Air Mineral
tersebut ialah BESTARI,AL-BARAKAH dan AL-MANSUR.
Air mineral ini dikatakan telah dicampurkan dengan HOLY WATER
(Air jampi Kristian).Sesiapa yang a tidak dapat
MENGUCAP DUA KALIMAH SHAHADAH.
Ingat !!!!!! Jangan ambil air ini sekiranya diberikan secara percuma.
Ranking: 5

5 comments

10 November 2009 1:21 PG

ooooo.. macam tu.. insyallah aku akn lebih berhati2 lagi..

10 November 2009 2:15 PG

Alhamdulillah,sebar2kn la.....

10 November 2009 1:02 PTG

salam..insyallah deeja akan lebih bhati-hati,banyak betul dugaan tg melanda sejak akhir2 ini.kristian tak habis2 nak nak menyesatkan org2 islam.

10 November 2009 2:20 PTG

ya la,dulu islam dan ummatnya kuat dgn iman tapi sekarang dah boleh beza mana melayu mana islam. Islam hanya keturunan sj. Dah brapa banyak kes murtad yg ditutup dan senyap macam tu saja. Manusia sekarang memang senang dibeli dgn wang ringgit.....

10 November 2009 3:19 PTG

smpai sebar guna email pon ade gak skang ke...
umat islam kne kuat kan iman supaya x mudah terpedaya ngan sume nie

Catat Ulasan

Terima kasih kerana mengunjungi Teratak Usang serta meninggalkan komen di sini

 
© TERATAK USANG All Rights Reserved