Angka 7

on Khamis, September 06, 2012

Assalamualaikum,
Salam Sejahtera, Salam 1 Dunia.


Esok...
Tanggal 7hb...
Angka 7 ni istimewa dalam hidupku juga dalam keluargaku.

7 Disember - Aku diijabkabulkan.
7 September 2007 - lahirnya cahaya mata pertama
7 September 2011 - lahirnya cahaya mata ke dua
Nurse pun pernah tanya dulu samada aku rancang tarikh tu untuk anak ke dua. Mana ada rancang pun. Kalau baby tu dah nak keluar, memang tak boleh nak tunggu lagi dah kan...

Nombor handphone aku pun berakhir dengan angka 7. Nomber motosikal aku bermula dengan angka 7 dan bakal kereta baru pun mungkin ada angka 7 di belakang.

Agaknya hadiah apa yang nak bagi pada kedua-dua anak aku ni? Yang sulung berusia 5 tahun dan yang kedua berusia 1 tahun.

Doaku, moga anak-anakku dan seluruh keturunanku menjadi anak yang soleh (satu hari nanti mungkin) dan solehah.
Ranking: 5

12 comments

6 September 2012 9:09 PG

Nombor bertuah tu :D

6 September 2012 10:11 PG

My Fav nombor. Wah...bday anak pon sama yer.

6 September 2012 12:37 PTG

istimewa no 7 tu..bila ada event pd tarikh tu kan.. mcm sy lak no 8..hehe

6 September 2012 12:37 PTG

tingal beli no flat 7777

6 September 2012 1:16 PTG

wahhhh nombor cantik tu iza.... 7 petale langit 7 petale bumi.... selamat hari raya maaf zahir batin iza

6 September 2012 2:04 PTG

Wowww!! Memang macam merancang, tapi senang la nak celebrate 2 sekaligus ;)

6 September 2012 2:18 PTG

wah anak 1st n kedua sm tarikh tue...mmg bersejarah btul no 7 :)

7 September 2012 12:01 PG

Selamat hari ulangtahun untuk Iza dan suami dan Selamat hari ulangtahun kelahiran untuk anak pertama dan kedua tu..

ok la tu..senang nak ingat tarikh..hehehe..

7 September 2012 7:29 PTG

anak pun munkin 7 orang..he..

8 September 2012 12:08 PG

kalo beli baju m7 lagik best..hehe

8 September 2012 12:44 PG

nombor 7 memang nombor favourite

9 September 2012 5:52 PTG

7 no eric cantona dgn david beckham kat man u..hehe..anyway..nice blog..lama x singgah..

Catat Ulasan

Terima kasih kerana mengunjungi Teratak Usang serta meninggalkan komen di sini

 
© TERATAK USANG All Rights Reserved