S.O.S

on Rabu, Jun 13, 2012

Assalamualaikum, 
Salam Sejahtera, Salam 1 Dunia.
Rancangan S.O.S iaitu mengisahkan pengacara Aidid Marcelo terperangkap dalam situasi sukar antara hidup atau mati. 
 
Dalam situasi yang berbeza, Aidid akan menonjolkan kemahiran-kemahirannya dalam memastikan dapat bertahan hidup.

Best juga rancangan ni. Ia menerangkan ciri-ciri atau langkah-langkah untuk mernyelamatkan diri dan terus hidup. Lebih kurang macam Suvival tapi versi Malaysia la.

Rancangan ini  bermula 10 malam, setiap Selasa di tv9. Selamat menonton. 
Ranking: 5

16 comments

13 Jun 2012 12:15 PG

Oooo.. nama rancangan baru. Ingatkan ada kecemasan! :D

13 Jun 2012 1:19 PG

La ingatkan blog ada masalah. :-)

13 Jun 2012 8:07 PG

Iza, betul-betul ingat ada kecemasan...

13 Jun 2012 8:38 PG

salam;
aku suka sangat rancangan ini..ikthar hidup ini memang live aku tak kira dalam hutan,bandar dan kampung..

13 Jun 2012 9:15 PG

Sama la Iza, suka jugak rancangan ni.. Atlease tahu la apa nak buat kalau berlaku kecemasan tu..

Cemas jugak tgk kadang2 tu..

13 Jun 2012 9:37 PG

Sjk dl minat siri survivor, man vs wild kat discovery. Skg dah ada versi melayu, kena tgk. bgs2.

13 Jun 2012 10:29 PG

x dpt nak tgk :( clash ngan citer lain je

13 Jun 2012 10:31 PG

cam menarik jer.. boleh layan nih :)

13 Jun 2012 11:41 PG

Cam best, kena tengok nih

13 Jun 2012 12:52 PTG

salam..
he he..kesian je tengok
dia dalam program gini
lagi pun memang berguna
tips dan petua yang di berikan

13 Jun 2012 1:36 PTG

tak pernah tengok lagi citer ni.. nampak macam best..

13 Jun 2012 1:51 PTG

ingat betul² ada SOS ni..hehe

13 Jun 2012 6:36 PTG

haah aku ingat pun cara2 nak buat sos

13 Jun 2012 11:35 PTG

Belum pernah pula layan rancangan ni
Nampak macam best juga tu

14 Jun 2012 8:24 PTG

nk selamatkan diri pon kene belajar..bkn suka2..huhu

16 Jun 2012 10:27 PG

survival dalam hutan mmg kita kena ambik tahu,mana tau msia berperang ker,kita mesti lari dalam hutan he3..

Catat Ulasan

Terima kasih kerana mengunjungi Teratak Usang serta meninggalkan komen di sini

 
© TERATAK USANG All Rights Reserved