Keputusan EURO Dan Jadual Perlawanan EURO 2012

on Selasa, Jun 12, 2012


Assalamualaikum,
Salam Sejahtera, Salam 1 Dunia.


Berikut merupakan jadual perlawanan EURO 2012 bermula 8 Jun 2012 dan berlangsung hingga 20 Jun 2012 waktu Malaysia. Jadual ini akan di up date dari semasa ke semasa, InsyaAllah.

Kumpulan A – EURO 2012

8 Jun – 11:55 malam  |  POLAND (1 – 1) GREECE

9 Jun – 02:45 pagi  |  RUSSIA (4 – 1 ) REP CZECH

13 Jun – 02:45 pagi  |  POLAND ( 1 ) vs ( 1) RUSSIA

13 Jun – 11:55 malam  |  GREECE ( 1 ) vs ( 2 ) REP CZECH

17 Jun – 02:45 pagi  |  GREECE ( 1 ) vs (  0) RUSSIA

17 Jun – 02:45 pagi  |  REP CZECH ( 1 ) vs ( 0 ) POLAND


Kumpulan B – EURO 2012

9 Jun – 11:55 malam  |  BELANDA (0 – 1 )DENMARK

10 Jun – 02:45 pagi  |  JERMAN (1 – 0) PORTUGAL

13 Jun – 11:55 malam  |  DENMARK (2 ) vs ( 3) PORTUGAL

13 Jun – 02:45 pagi  |  BELANDA ( 1) vs ( 2 ) JERMAN

17 Jun – 02.45 pagi  |  PORTUGAL ( 2) vs ( 1) BELANDA

17 Jun – 02.45 pagi  |  DENMARK ( 1) vs ( 2) JERMAN


Kumpulan C – EURO 2012

10 Jun – 11:55 malam  |  SEPANYOL (1 – 1) ITALI

11 Jun – 02:45 pagi  |  IRELAND (1 – 3) CROATIA

14 Jun – 02:45 pagi  |  SEPANYOL ( 4 ) vs ( 0) IRELAND

14 Jun – 11:55 malam  |  ITALI ( 1 ) vs ( 1 ) CROATIA

18 Jun – 02:45 pagi  |  CROATIA (  ) vs (  ) SEPANYOL

18 Jun – 02:45 pagi  |  ITALI (  ) vs (  ) IRELAND


Kumpulan D – EURO 2012

11 Jun – 11:55 malam  |  PERANCIS ( 1 ) vs (1  ) ENGLAND

12 Jun – 02:45 pagi  |  UKRAINE ( 2 ) vs ( 1 ) SWEDEN

15 Jun – 11:55 malam  |  SWEDEN ( 2 ) vs ( 3 ) ENGLAND

16 Jun – 02:45 pagi  |  UKRAINE ( 0 ) vs ( 2 ) PERANCIS

20 Jun – 02:45 pagi  |  ENGLAND (  ) vs (  ) UKRAINE

20 Jun – 02:45 pagi  |  SWEDEN (  ) vs (  ) PERANCIS


Pada semua peminat bola, jangan terlajak tidur untuk ke tempat kerja semata-mata kerana bola. Jangan lupa juga pada Lelaki Kacak dan si jelita untuk sertai Contest Juara EURO 2012 dari Denaihati.




Sumber




Kongsikan artikel Keputusan EURO Dan Jadual Perlawanan EURO 2012 jika bermanfaat.

Ranking: 5

19 comments

12 Jun 2012 12:19 PG

Pilih2 match jer... :) Karang ada yang tertidur dlm keta.

12 Jun 2012 9:07 PG

salam;
nampaknya tak terlayan semua perlawanan tu..semuanya main watu pagi2 belaka.

12 Jun 2012 12:38 PTG

Ni update ari2 ke jadual ni? Haha.. Spain atau England. Spain mmg kuat n Eng sbb fav. Lol.

12 Jun 2012 1:40 PTG

@Apple
InsyaAllah, akan di update hari2.

12 Jun 2012 2:18 PTG

klu mian bola2 pagi sush nak bgun pi keje sok heee

12 Jun 2012 2:56 PTG

Rajin bersengkang mata menonton EURO 2012 nih? :-)

12 Jun 2012 4:19 PTG

@akubiomed
Saya tak minat bola. Walaupun tak mengantuk lagi masa tu atau belum tidur, saya langsung tak tengok tv. Saya hanya nak tau result nya sahaja..

12 Jun 2012 5:26 PTG

waaah, rajin plak nk update. haha

12 Jun 2012 5:56 PTG

saya lebih suka tgk match semi final dan final saja, lain banyak tengok result je.. hehe

12 Jun 2012 6:47 PTG

Myra xberapa pandai bab bola ni, tp nak cuba join jugak contest dari Denaihati :)

12 Jun 2012 6:58 PTG

rajinnya update result.. :)

12 Jun 2012 10:58 PTG

lepasni baru lebih byk debaran ke peringkat seterusnya..hehe

12 Jun 2012 11:24 PTG

Demam euro skg nih...hehehe seb bek tadi mesia mng...puas hati....

12 Jun 2012 11:25 PTG

tengok bola ke ni atau update result je hehehe

12 Jun 2012 11:56 PTG

@Azydy
up date je.
mana boleh tengok bola,
anak sekolah...

13 Jun 2012 10:56 PG

bagus nyer iza.. ada udate.. rajin tu :)

13 Jun 2012 6:38 PTG

tengok yang aku sokong je

13 Jun 2012 9:09 PTG

Sensasi2020 sokong team Sepanyol akan juara,
Walaupun seri sebelum ni tapi tetap akan berjaya.

Wah.. entri kita hampir sama :)

Catat Ulasan

Terima kasih kerana mengunjungi Teratak Usang serta meninggalkan komen di sini

 
© TERATAK USANG All Rights Reserved