Pemilik www1 Sudah Diketahui.

on Isnin, Mei 28, 2012

Assalamualaikum,
Salam Sejahtera, Salam 1 Dunia.

Sebelum ini heboh mengatakan nombor www1 yang mendapat bidaan tertinggi iaitu sebanyak RM520000.00 sudah dikenalpasti. Siapakah Lelaki Kacak tersebut? Mesti ramai yang nak tau kan siapakah yang kaya raya membida untuk www1 tersebut.

Jeng...jeng..jeng..

Persoalannya kini sudah terjawab. Tahniah pada pemilik nombor www1. 

Ranking: 5

17 comments

28 Mei 2012 3:36 PTG

mmg mahal tu.. huhu.. sultan, bak duit sikit.. hihi

28 Mei 2012 3:41 PTG

Waduh sudah ketahuan akhirnya.

28 Mei 2012 4:05 PTG

Dah kantoi. hohoho ;p

28 Mei 2012 4:05 PTG

salam;
Ooooooo!kepunyaan Sultan rupanya.

28 Mei 2012 4:23 PTG

dah agak dahhh..siapa lagi kalau bukan dia..

28 Mei 2012 5:17 PTG

perghh... cayalah sultan johor.. mahal tuh.. dah tak tau nak buat apa ke dengan duit tu? hehehe..

28 Mei 2012 7:38 PTG

ramai cina..melayu tunggu jadi sultan baru boleh pakai plat number www nie..

28 Mei 2012 7:50 PTG

mahal www dari kereta :)

28 Mei 2012 9:45 PTG

owh..bru la tau.. :)

28 Mei 2012 10:44 PTG

DYMM tak pakai kad pengenalan ye ? hehehe..ampun tuanku..patik mushkil je nampak no kp tuanku 0000..

29 Mei 2012 1:04 PG

hot isu ni kat timeline fb dan twitter.. paling bosan,ramai yang mempolitikkan hal sebegini.

29 Mei 2012 3:05 PTG

Kalau dah ada duit melabur untuk no plate pun tak rasa pape..

Klau yg tak berduit ni nak keluaq ratus2 pun ketaq tangan apatah lagi ribuan

30 Mei 2012 4:01 PTG

Banyak lagi benda boleh beli :)

30 Mei 2012 6:26 PTG

Dah jadi kecoh dah plak isu WW! nih...hadoih laaaa

30 Mei 2012 10:06 PTG

Semakin menjadi-jadi isu WWW 1 ni. haishh~

30 Mei 2012 11:00 PTG

Apa2pun, itu hak dia. Sedih jugak bila ramai yg cuba buat berita kurang baik tentang Sultan Johor. Mulut manusia

1 Jun 2012 12:29 PG

hurm...ni yg berlaku kalau duit da terlalu byk :)

Catat Ulasan

Terima kasih kerana mengunjungi Teratak Usang serta meninggalkan komen di sini

 
© TERATAK USANG All Rights Reserved