Saya Nak Hosting Percuma Pengendali Blog

on Khamis, Februari 09, 2012

Assalamualaikum,
Salam Sejahtera, Salam 1 Dunia.

Peraduan ini dianjurkan oleh Pengendali blog dan ditaja oleh Elfbytes Web Hosting. Pada yang belum mempunyai domain dan hosting, elok juga sertai peraduan ini. Mana tau ada tuahnya.

Sekiranya aku dipilih sebagai pemenang dalam peraduan ini, dengan bersemangatnya aku akan cipta satu blog Wordpress (WP) yang baru dan aku akan belajar cara-cara untuk mengendalikan blog Wordpress tersebut melalui domain dan hosting yang diberikan. Aku tak pernah dan tak pandai untuk menggunakan blog Wordpress. Mungkin inilah peluang untuk aku mempelajari selok-belok WP. Kata blogger-blogger Wordpress, Wordpress merupakan suatu medium blog yang hebat dan pelbagai plugin boleh digunakan. Jadi, bagi membuktikan betapa hebatnya blog Wordpress beserta domain dan hosting, aku akan gunakan dengan sebaik mungkin. 

Pada rakan blogger yang masih belum menggunakan domain dan hosting, jom kita ramai-ramai terjah syarat peraduan dan memeriahkan peraduan "Saya Nak Hosting Percuma Pengendali Blog" ini. Moga ada yang bertuah antara kita dan mendapat hadiah percuma dari Malaysia Web Hosting.
Ranking: 5

16 comments

9 Februari 2012 4:51 PTG

Semoga berjaya :D

9 Februari 2012 4:52 PTG

Terima kasih atas entri penyertaan peraduan "Saya Nak Hosting Percuma Pengendali Blog" ini. Kepada rakan-rakan blogger yang lain, jom sertai peraduan yang hadiahnya berupa sebuah pakej hosting bernilai RM200. ;)

9 Februari 2012 5:03 PTG

2 tahun percuma hosting jangan lepaskan peluang keemasan ini. :-)

9 Februari 2012 5:13 PTG

semoga kamu dapat hosting percuma ^_^

9 Februari 2012 7:20 PTG

gud luck kak Iza, kalau dah rezeki menang lah nnt :)

9 Februari 2012 9:42 PTG

saya pun dah join.. komen2 blog org. tetibe tgk dia pun join gak.. bagus2..

moga dapat la hajat tu..

9 Februari 2012 11:11 PTG

Semoga berjaya.saya baru nak join contest

9 Februari 2012 11:36 PTG

salam..
semoga berjaya..nak hosting
sendiri ke lepas nih..?

10 Februari 2012 9:55 PTG

W'salam..
Terima kasih.
InsyaAllah kalau ada rezeki tapi bukan untuk Teratak Usang la..

10 Februari 2012 9:56 PTG

Terima kasih..
Gud luck juga..

10 Februari 2012 10:08 PTG

InsyaAllah..Amin..

10 Februari 2012 10:08 PTG

Terima kasih, InsyaAllah.
Kalau ada rezeki..

10 Februari 2012 10:09 PTG

Harap2 tu..

10 Februari 2012 10:13 PTG

Ya, 2 tahun tu..

10 Februari 2012 10:15 PTG

Sama2.

10 Februari 2012 10:16 PTG

InsyaAllah..

Catat Ulasan

Terima kasih kerana mengunjungi Teratak Usang serta meninggalkan komen di sini

 
© TERATAK USANG All Rights Reserved