Check Page Rank, Jom.

on Khamis, Februari 09, 2012

Assalamualaikum,
Salam Sejahtera, Salam 1 Dunia.

Hari ini tiba-tiba gatal tangan nak check pagerank (PR). Ini merupakan kali ke dua check PR setelah tukar domain. Dari PR0 pada 15 Januari 2012, tiba-tiba menjadi PR2 pada hari ini. Eh, betul ke ni?

Belum pun cukup sebulan. Bila masa dia naik PR1? Tiba-tiba saja. Tak kan terus ke PR2 kot? Kalau betul, Alhamdulillah. Jangan cepat naik, kemudian cepat pula turunnya sudah la.


Walaupun PR telah naik, namun alexa masih lagi tinggi. Di bawah ini merupakan screen shoot beberapa minit sebelum bertukar domain untuk dibuat kenang-kenangan.


Kalau nak check, boleh check di sini http://www.checkpagerank.net/

p/s- Dalam hati ada sedikit gumbira.
Ranking: 5

29 comments

9 Februari 2012 12:14 PG

Alhamdulilah dapat PR2 :D

9 Februari 2012 12:20 PG

wow! bestnya.. saya baruuu je december lepas dapat PR2. tu pun dah berkurun hahaha

9 Februari 2012 12:54 PG

wah.. tahniah

9 Februari 2012 12:55 PG

salam..
kan dah dapat balik PR2 tu
ermm..bila la nak dapat PR3
macam dulu2 erkk?saya sendiri
tak berubah masih PR2 :)

9 Februari 2012 5:37 PG

Salam,
Dah check dah .. sama macam dulu. Tkasih atas perkongsian

9 Februari 2012 8:47 PG

sy dpt pr2 gak...www.jukdin.com

9 Februari 2012 9:12 PG

Tahniah dapat PR2. Bukan mudah nak dapat.

9 Februari 2012 9:13 PG

Tahniah kerana dah naik PR2. Bukan senang nak dapat tu

9 Februari 2012 9:41 PG

salam;
bolehlah, aku masih PR1..

9 Februari 2012 10:35 PG

Tanniahlah dapat PR2. Kira otai dah tuh. :-)

9 Februari 2012 11:10 PG

Samalah lah kita pr2...alexa sentiasa naik dan turun... :)

9 Februari 2012 1:06 PTG

Tahniah juga..

9 Februari 2012 1:07 PTG

Terima kasih...
Ish..jauh lagi nak otai.
Masih merangkak-rangkak belajar..

9 Februari 2012 1:08 PTG

W'salam..
Ya ka?
tak mengapa, nanti naik la tu..

9 Februari 2012 1:09 PTG

Terima kasih..

9 Februari 2012 1:09 PTG

Tahniah..

9 Februari 2012 2:25 PTG

tahniah,,blog saya pr1 je. huhu

9 Februari 2012 2:45 PTG

W'salam..
Sama2.

9 Februari 2012 2:47 PTG

W'salam..
A'a, dah dapat balik..
Kena rajin usaha lagi kot untuk ke PR3.

9 Februari 2012 2:47 PTG

Terima kasih..

9 Februari 2012 2:48 PTG

Pulun untuk ke PR3 pulak la lepas ni ek..

9 Februari 2012 2:49 PTG

Alhamdulillah..

9 Februari 2012 2:50 PTG

Terima kasih...
nanti naik la tu..

9 Februari 2012 4:52 PTG

tahniah kak..cepat btul ya walaupun baru tukar domain ;)

9 Februari 2012 5:19 PTG

Terima Kasih.
Ya la..

9 Februari 2012 6:56 PTG

alexa dah 2355MY hari ini
tahniah

9 Februari 2012 10:29 PTG

congratulations!

10 Februari 2012 9:57 PTG

Thanks..

10 Februari 2012 9:58 PTG

Ya ka?
Terima kasih..

Catat Ulasan

Terima kasih kerana mengunjungi Teratak Usang serta meninggalkan komen di sini

 
© TERATAK USANG All Rights Reserved