STICKY POST

on Isnin, Oktober 31, 2011

Ranking: 5

2 comments

12 September 2011 5:19 PTG

Congrats iza. Besonya baby...geram nengok pipi dia yg bulat tu ☺☺☺.

17 September 2011 10:26 PTG

Jemputan diterima, tapi jauh sangat...

Pengalaman bila isteri melahirkaan anak ketiga & keempat (twin) juga dibius separuh badan, lps tu kena jadi Dr, cucuk sendiri selama seminggu (dpt panduan drp Dr sebelah rumah).

Pengalaman berguna utk elak "kuning" guna Era Edar (bukan nak promot) dr anak pertama lagi, mmg semuanya tak kena "kuning" Dr kat hospital pun hairan.(lupa nama ubatnya)

Cara guna larut dlm air 1 biji & terus bagi minum, baby sure tak tolak sebab manis (homopaty)

Ubat luka Era Edar juga sgt berkesan, menurut kata isteri "melegakan" & cepat sembuh, utk luka pembedahan. (juga lupa nama ubatnya, ada dlm set Salindah)

Misi kat hospital sekali lagi "hairan" sbb kebiasaan yg datang utk "dressing" lukanya teruk & berbau tak dicuci dgn betul.

Juga mengamalkan jely gamat.(tak ingat brand, bukan EE)

Kesan operate hampir tak nampak

Hanya utk kongsi pengalaman...

(Ni kalu jual Era Edar laku kot...hehehe)

Catat Ulasan

Terima kasih kerana mengunjungi Teratak Usang serta meninggalkan komen di sini

 
© TERATAK USANG All Rights Reserved