Ibnushukran: "Time Guess Contest"

on Isnin, Mac 21, 2011

Assalamualaikum,
Salam 1 Dunia.

Atas jemputan IBNUSHUKRAN di shoutmix, aku teringin nak join contest pertama yang dianjurkan olehnya.
Nama contest ini ialah "Time Guess". Sebuah jam telah di gabung dengan banyak layer dan kita hanya perlu meneka waktu sebenar jam tersebut.

Syarat-syaratnya adalah seperti berikut :

1. Menjadi follower Ibnushukran (280).

2. Membuat entri mengenai ini beserta jawapan. Tajuk entri ialah IBNUSHUKRAN: "TIME GUESS CONTEST". Di dalam entri anda dikehendaki meletakkan banner "TIME GUESS"
dan link ke blog ini .

3. Tag at least 3 orang dan pastikan dia tahu.

4. Tinggalkan link anda di post comment.

Pembayang: jam dikiri mata, minit dikanan mata. Tarikh tutup : 20/4/2011


Jawapan: 11:05 minit.

Tag 3 orang rakan:

1. Zulkbo
(http://zulkbo.com)

2. Lieynanilaz
(http://lieynanilaz.blogspot.com)

3. perondajaketbiru74
(http://perondajaketbiru74.blogspot.com)

Pembaca juga boleh join contest ini jika berminat. Sila klik banner di atas.

Entry sebelum ini:
iPad Percuma Dari Denaihati
GA Special Dari Ar-rifke
Ranking: 5

7 comments

21 Mac 2011 4:21 PTG

Thanks Cik Azilas c0z sudi J0in..
moga anda dimurahkan rezeki ye..
gudluck.. dari Ibnushukran.. :)

21 Mac 2011 6:13 PTG

salam Iza..
ermmm..rajin nya dia join contest..
tahniah..mesti ada rezeki menang nih..he he..adeh!!kena tag ke saya..?la la la..

21 Mac 2011 6:39 PTG

salam kak iza..
menarik juga kontes mcmni..
selalu berkisar gambar dan blog tu sndiri..
kalau kontes menguji minda pun mmg best ;)

21 Mac 2011 6:45 PTG

rajin join contest yer,
tapi contest ni lain dari yang lain, mmg kena teliti,
good luck yer..:)

21 Mac 2011 7:17 PTG

salam...
moga berjaya hendaknya

21 Mac 2011 9:18 PTG

nampak best jer contest ni..
kalau ada kesempatan saya join sama..
apa2pun goodluck untuk iza..

21 Mac 2011 11:24 PTG

@Ibnushukran
Sama2..pembetulan...bukan cik tp Puan.hehe..
InsyaAllah, terima kasih.

@zulkbo
W'salam..
Sekali-sekala je tag En. Zul..

@adele
W'salam.
Ya la, suka jgk kalau contest uji minta.

@LiFe KaMi
Terima kasih.
A'a, contest ni lain dr yg lain..

@pak long
W'salam..
InsyaAllah, terima kasih.

@cikgu isza
Terima kasih.
Jom la join, tarikh tutup pun lambat lagi tu..

Catat Ulasan

Terima kasih kerana mengunjungi Teratak Usang serta meninggalkan komen di sini

 
© TERATAK USANG All Rights Reserved