GiveAway Domain by KhaiZarien.com

on Ahad, Disember 26, 2010

Assalamualaikum,
Salam 1 Dunia.



Aku tertarik hati untuk join satu lagi giveaway untuk tahun 2010. Mungkin giveaway ini adalah yang terakhir untuk tahun ini. Giveaway ini dianjurkan oleh Khaizarien. Baru pertama kali aku mengunjungi blog beliau. Salam Perkenalan. Manis orangnya. Beliau bermurah hati untuk memberikan Domain pada blogger yang bertuah. Syarat-syaratnya juga cukup mudah. Nak ketahui lebih lanjut, sila terjah DI SINI.

Beliau berkeinginan untuk melihat gambar pemilik blog yang paling SOPAN dalam entry ini. Adakah gambar seperti itu?
Gambar kat bawah ni boleh tak?

Bergambar di salah satu perkarangan masjid di Jerantut.

Tag 5 blogger lain:
1. Neiza
2. Myzul
3. Asyraf
4. Kasim Ahmad
5. Cik Ungu

Tarikh tutup penyertaan adalah pada 28.12.10 jam 11.59pm. Cepat..cepat, masih ada sedikit masa untuk join giveaway ini.
Ranking: 5

23 comments

26 Disember 2010 11:19 PG

tak ada undian ke..boleh saya undi kak Iza hehe..
moga berjaya dapat GAnya ..

26 Disember 2010 4:05 PTG

@abgreds
Malangnya tak ada undian....hehe..
InsyaAllah, kalau bernasib baik...

26 Disember 2010 5:18 PTG

eiela pun join jugak kak. hehe Gud Luck kepada kita berdua.

26 Disember 2010 5:21 PTG

salam..
sopan dan anggun sekali
ermmm....

26 Disember 2010 10:00 PTG

salam..kak iza asal jerantut ke?

26 Disember 2010 11:09 PTG

wah, steady, mana tahu rezeki nak menang domain free kali ni :D

26 Disember 2010 11:27 PTG

@eiela
Ok, gud luck...

@zulkbo
W'salam..
hehe...
Terima kasih..

@adele
W'salam.
Tak la.asal Kedah, tinggal kat Perak. Jerantut tu pegi rumah saudara, kenduri kahwin..

@etomyam
Ya, InsyaAllah...

27 Disember 2010 1:05 PG

harap2 dapat la domain free ye.. insyaallah.. :)

27 Disember 2010 8:52 PG

Aku baru ja join. Tertag org yang dah join pulak. Hehehe..

27 Disember 2010 5:06 PTG

gud luck ya

27 Disember 2010 5:13 PTG

@Mr.Z
InsyaAllah.

@Anwar Osman
Tak pa.
thanks la sbb tag kita..

@alinac lover
Thanks..

27 Disember 2010 10:58 PTG

gud luck iza..nnti kalau menang makin smgt ar nk berblog kan..;)

27 Disember 2010 11:07 PTG

@Mijie
Thanks....
InsyaAllah...

27 Disember 2010 11:27 PTG

wah, lepas ini ada harapanlah cik iza guna domain sendiri ye. Takyah berblogspot lagi. Good luck from me!

28 Disember 2010 12:49 PG

selamat ya.salam

28 Disember 2010 3:52 PTG

@zul
Harap2 macam tu lah. Tapi rasanya nak kekalkan teratak usang ni dgn blogspot lagi. Sayang akan kehilangan PR3.
Terima kasih...

@Wisata Murah
InsyaAllah,
W'salam...

28 Disember 2010 4:58 PTG

pewwiittttt... sopannya... gud luck yea...

28 Disember 2010 5:03 PTG

@intankuterpilih
Hehe...
thanks..

29 Disember 2010 1:49 PG

ramai jugak yang join..all the best... kak..

29 Disember 2010 10:37 PG

Sopannya tuan rumah ni yer..he3

29 Disember 2010 12:17 PTG

@zik
Ya la, mmg ramai join.
Thanks..

@deCrewz
Sopan ke tu?
Terima kasih..

4 Januari 2011 11:13 PTG

Sopannya tuan rumah.. Macam perempuan melayu terakhir..he3 (ikhlas ni)

4 Januari 2011 11:33 PTG

@deCrewz
Ya ka?
Terima kasih...

Catat Ulasan

Terima kasih kerana mengunjungi Teratak Usang serta meninggalkan komen di sini

 
© TERATAK USANG All Rights Reserved